Nevşehir'in güzide Beldelerinden Uçhisar kasabasının başarılı muhtarı Ümit Tuluay, yeni dönem için yeniden aday olduğunu açıkladı.

Yine YENİ yeniden...

Nevşehir'in güzide Beldelerinden Uçhisar kasabası Aşağı mahallesin de yaptığı başarılı çalışmalar ile mahalle sakinlerinin takdirini kazanan ve gecesini gündüzüne katarak adeta 24 saatini mahallesine adayan Ümit Tuluay, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçiminde yeniden Muhtar adayı oldu.

Muhtarlık Fedakarlık ister...

Mahalle’nin sorunları ile yakından ilgilenen ve Kurumlar arası diyalogla en kısa zamanda çözüme kavuşturan Aşağı Mahallesi Muhtarı ve Muhtar adayı Ümit Tuluay, “31 Mart 2019 yerel seçimlerinde sizlerin de desteği ile seçilmiş olduğum Aşağı Mahallesi Muhtarlık görevimde, Mahallem ile devlet kurumları arasında köprü olarak sizden gelen tüm talepleri gerekli mercilere iletip çözümü ve sonucu noktasında takipte bulundum. Aynı gönül ile hep beraber mahallemizi güzelleştirmek eksiklerimizi gidermek adına sizlerin de desteği ile 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde doğup büyüdüğüm mahalleme tekrar adayım. Yine yeni yeniden diyerek çıktığımız bu yolda, önce dualarınıza, desteğinize ve oylarınıza talibim.” dedi.

 İnşallah tekrardan seçildiğimiz takdirde adaletli bir şekilde onlara hizmet vermeye devam edeceğiz.” dedi. 

Aşağı Mahallesi Muhtarı ve Muhtar adayı Ümit Tuluay, açıklamasının devamında şunları ifade etti; "20 yıl otobüs esnaflığı olarak halkın içerisinde çalıştıktan sonra 31 Mart 2019 tarihinde halkımızın teveccühü ile muhtarlık görevine başladım. Görev yaptığım süre içerisinde pandemi ve deprem gibi ülkemizde çok zor süreçlerden geçtik. Bu süreçte biz halkımızın halkımız da bizim yanımızda oldu. Bu zor günleri birlikte atlattık çok şükür. Ayrıca mahallemizde doğalgaz çalışmalarının bir an önce başlaması için elimizden gelen mücadeleyi yaptık. Doğalgaza da kavuştuk. Görev yaptığımız bu süreçte halkımızın bize ihtiyaç duyduğu her an yanlarındaydık, yanlarında olmaya da devam edeceğiz. Yıkılmadık, yorulmadık, işimizi severek yaptık ve artık halkımızın terazisine çıkma vaktidir. Gururla ve onurla yaptığım muhtarlık görevim için bir dönem daha mahalle sakinlerimizin desteğine talibim. 7/24 hizmetinizde, bir telefon kadar yakınınızdayım: "0 537 506 85 65"

Uçhisar kasabası Aşağı mahalle muhtarı ve muhtar adayı Ümit Tuluay

En içten saygı ve sevgilerimle...

Bizde FİB Haber Merkezi olarak  başarılı muhtarımız Ümit Tuluay'a başarılar diliyoruz.