Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, başarılı ve özverili çalışmalarıyla 2023 yılının en başarılı personeli seçilen Ömer Altıntaş'ı altınla ödüllendirdi.

Başkan Osman Süslü, Temizlik İşcisini Ödüllendirdi

Uçhisar Belediyesi temizlik personellerinden Ömer Altıntaş, "Marifet iltifata, iltifat marifete tabiymiş. Yaptığımız özverili samimi ve güzel çalışmaların karşılığı olarak değerli Belediye Başkanımız Osman Süslü tarafından ödüllendiriliyor olmak ve takdir görüyor olmak beni çok mutlu etti. Bu minhalde bizleri teşvik eden bu ödül için Belediye Başkanımız Osman Süslü'ye sonsuz teşekkür ediyorum. Tüm Belediyemiz personelleri olarak güzel kasabamıza daha güzel hizmet etmek için çalışacağım. 2024 Yılı içinde iddialıyım" dedi.

Başkan Osman Süslü: “Temizlik Yaşamı Mutlu Kılar”

Başarılı personelini ödüllendiren Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü: “Belediye denildiği zaman akla gelen ilk hizmet temizliktir. Türkiye’nin neresine  giderseniz gidin aynı cevabı alırsınız. Sizler olmasanız toplumda salgın hastalıklar çıkar. Dünyada temizlik kültürünün gelişmediği ülkelerde yaşam ortalaması çok düşüktür. Belediyelerin yürüttüğü temizlik faaliyetleriyle ülkemizde yaşam ömrü uzadı. Ruhu, gönlü ve çevreyi temiz tutmak yaşamı mutlu kılar. Kasabamızdaki vatandaşlarımızın talepleri ve turizmcilerimizin memnuniyetleri üzerine Ömer Altıntaş'ı ödüllendirdik. Altıntaş kardeşimiz nezdinde tüm temizlik personellerimize Belediyemize ve kasabamıza katkıları, özverili çalışmaları için teşekkür ediyor, başarılarınızın devamın diliyorum.”  dedi.