Ürgüp Belediyesi, çevre ve halk sağlığını koruma amaçlı halkın yoğun kullanımının olduğu umumi tuvaletlerde yenileme çalışmaları başlattı.

Fiziki koşulları yetersiz umumi tuvaletleri yeniden düzenleyerek daha sağlıklı ve kullanışlı bir hale getirmek için başlatılan çalışmalar kapsamında, halka açık tuvaletler yenilenerek daha hijyenik ve daha modern hale getirilecek. 

Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, "Bugün Ürgüp’ümüzdeki umumi tuvaletlerden bir-ikisini ziyaret ettim. Temizlense de, iflah olmaz durumdalar. 3 seramik mağazamız sahipleri ile irtibat kurdum. “Malzeme sizden işçilik belediyeden” dedim. İkisi hemen kabul etti..

Cumhuriyet meydanı altındaki ve pazar yerindeki tuvaletlerimizin malzemesini iki Ürgüp aşığı hemşehrimiz tedarik etmeyi kabul ettiler.

3. Henüz mesajımı görmedi ama bekliyorum olumlu yanıtını. O da kabul ederse el sanatları çarşısı tuvaletini de yenileyeceğiz. İki tuvalet ve 2 tedarikçi daha var. Yarım saat içinde kabul yanıtını veren Ürgüplü seramik market sahiplerine teşekkür ediyorum. İyi olur Ürgüp, hep birlikte yapacağız…" dedi.