Nevşehir Valisi Ali Fidan, yılbaşı gecesini görevinin başında geçiren ilimizin huzuru ve güvenliği ile vatandaşlarımızın sağlığı için çalışan kamu görevlilerini ziyaret etti.

Sırasıyla şehrin girişlerinde bulunan güvenlik kontrol noktalarındaki polis ve jandarma ekiplerini, itfaiye teşkilatı mensuplarını, hastanelerde görev yapan sağlık personeli ile hastaları ziyaret eden Nevşehir Valisi Ali Fidan, kamu görevlilerinin yeni yılını kutladı.

Nevşehir Valisi Ali Fidan, protokol üyeleri ile birlikte Nevşehir Devlet Hastanesini ziyaret ederek, 2024 yılının ilk saatlerinde görev yapan sağlık personeli ile hasta ve hasta yakınlarının yeni yılını tebrik etti.

Vali Fidan, Nevşehir Devlet Hastanesini ziyaret etti. Beraberinde Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, Nevşehir İl Jandarma Alay Komutanı J. Kd. Albay Bahittin Murat Yakın,Sağlık İl Müdürü Uzm. Dr. Hasan Tartar ve Nevşehir Devlet Hastanesi Baş Hekimi Macit Yalçın ile birlikte hastane ziyaretini gerçekleştiren Vali Fidan, ilk olarak Acil Servisteki hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti ve hasta yakınlarıyla sohbet etti.

Kale Şehit İsmail Arslan Polis Merkezi, Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi, 112 Acil Çağrı Merkezi, Nevşehir İtfaiyesi, polis ve jandarma kontrol noktalarındaki polis ve askerler de Nevşehir Valisi Ali Fidan’ın ziyaret ettikleri arasında yer aldı.