Nevşehir Valisi Ali Fidan, İl Müftülüğünü ziyaret ederek İl Müftüsü Kazım Güzel’den kurum çalışmaları ile ilgili brifing aldı.

Nevşehir Valisi Ali Fidan, kamu kurumlarının faaliyet ve çalışmalarını yerinde incelemek amacıyla kurum ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Nevşehir İl Müftülüğünü ziyaret ederek İl Müftüsü Kazım Güzel'den müftülüğün hizmet ve çalışmaları hakkında brifing aldı.

İl Müftüsü Güzel ve müftü yardımcılarının katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda; Nevşehir merkez ve ilçelerdeki kadro ve personel durumu, Kur'an kurslarının durumu ve bilgileri, bina, lojman, diğer sosyal ve yardımcı tesislerin durumu, kurumun ilimizde yapmış olduğu din ve eğitim, Hac ve Umre, dini yayın, manevi rehberlik, sosyal ve kültürel faaliyetler, şehit yakınları ve gazilere yönelik hizmetleri gibi çalışmalarla ilgili bilgiler sunuldu.

Vali Fidan, doğru verilen din hizmeti sayesinde toplumun daha sağlıklı bir çizgide yoluna devam edeceğini vurgulayarak bu bağlamda Müftülüğün yaptığı çalışmaların çok önemli olduğunu, müftülük çalışanlarının da bu bilinç ve hassasiyet ile görevlerini ifa etmeleri gerektiğini vurguladı.