AVANOS SHOW KUAFÖR AHMET GÜRTEMEL'DEN TÜRKİYE 1.'LİĞİ  
Cuma, 21 Haziran 2013
Nevşehirin Avanos ilçesinde faaliyet gösteren  Show Kuaför Ahmet GÜRTEMEL katıldığı yarışmalar ve elde ettği başarılarla dolu hikayesiyle adından sıkça söz ettiriyor.

Avanosun sevilen kuaförü Ahmet GÜRTEMEL 4 Haziran 2013 tarihinde Ankara'da düzenlenen ve yüzlerce kuaförün katıldığı Kuaförün Geleceği adlı yarışmada biricinci olarak büyük bir başarıya imza attı.

Ahmet GÜRTEMEL yaptığı açıklamada,

 Kuaförlüğü sadece bir meslek olarak görmediğini bu sanata karşı apayrı bir ilgisinin olduğunu dile getirerek Mesleğine adım atarken tek bir hedefi olduğunu ve bu hedefin her zaman bir adım ileri götürmek en üst basamağa çıkmak olduğunu belirten Ahmet GÜRTEMEL katıldığı yarışmalar ve eğitimler ile bu basamakları çıkmaya başladığını söyledi. Bir çok eğitim ve güzellik kurslarına katılanAhmet GÜRTEMEL dünyanın en değerli jürilerinin de ilgi odağı oldu. Peribacası modeli ile yarışmaya katılan Ahmet GÜRTEMEL Avanosumuza büyük bir süpriz yaparak birincilik madalyası ile geri döndü ve yaptığı konuşmada Periler diyarının eşsiz güzellikleri olan Peri bacası topuz modelinin yarışmada büyük ilgi gördüğünü, halkın yoğun ilgisiyle karşılandığı ve yarışmaya katılan kuaförlerin Peribacası modeline yoğun ilgi gösterdiğini artık hedefininin Uluslararası birincilik olduğunu diler getirdi. Bizde Kızılırmak Gazetesi olarak Avanosumuzun genç yeteneği Ahmet GÜRTEMEL' i tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.