Nevşehir’de 4. Yılını kutlayan Beyazdüş Vip Gelinlik & Güzellik Merkezi şimdi Meteris Meydanı Alibey camisi karşısındaki ikinci şubesiyle her genç kızın rüyasını süsleyen gelinlikleri, kınalıkları ve nişanlıkları ile hizmet veriyor.

Beyazdüş Vip Gelinlik ve Güzellik Merkezi genç kızlara hayallerindeki gelinliği bütçelerine uygun bir şekilde giydiriyor. Ekonomik modellerin yanında özel tasarım ve yeni sezona ait çok beğenilen modellerin de bulunduğu mağazaya Nevşehirli gelin adayları büyük ilgi gösteriyor.

Nevşehir’in en gözde gelinlik ve kınalık modellerine sahip Beyazdüş Gelinlik & Güzellik Merkezi işletmecisi Zeliha Köktaş “Her genç kızın rüyasıdır gelinlik giymek. Biz o rüyayı gerçeğe dönüştürüyoruz.” Diye konuştu.

Köktaş: evlilik hazırlığı yapan genç kızlara kaliteli ve bütçelerine uygun gelinliklerimizle genç kızlarımızın düğünlerinde hayallerini gerçekleştirmelerini sağlıyoruz. 500 tl den başlayıp 2500 tl ye varan fiyat aralıklarında gelin adaylarına sunulan gelinliklerin piyasa şartlarında en uygun gelinlikler olduğunu belirterek evlilik hazırlığı yapan genç kızlarımızın hayatlarının en özel gününde hayallerindeki gelinliği giymeleri için mutlaka ama mutlaka firmamıza uğramalarını tavsiye ediyoruz. Hem ürün çeşitliliğimize hem de fiyatlarımıza son derece güveniyoruz. Bize uğramadan asla gelinlik almayın dedi. 

Gelinlik, kınalık, nişanlık ve damatlıkların bulundu mağazaya ait kuaförde gelin başı ve kamuflaj makyaj yüzde elli indirimli yapılmaktadır.

Beyazdüş VİP Gelinlik ve Güzellik merkezi;
Adres:  Merkez sahil balıkçılık karşısı enriko erkek giyim mağazası üstü 3. Kat Şube Yeni Mahalle Lale Caddesi Alibey Camisi karşısı No: 47
Tel : Merkez 3842140017
GSM: 5468813755 Şube 5334786609