Concept Bayan Giyim Mağazası Nevşehir'den sonra şimdi de Aksaray Park Site Alışveriş Merkezinde düzenlenen muhteşem törenle hizmete açıldı. Açılış nedeniyle 9.99 TL'den başlayan ve indirimli fiyatlarla satışa sunulan ürünlerden almak için Concept Mağazasına akın eden Aksaraylı bayanların büyük ilgi gösterdiği mağaza açılışında adeta izdiham yaşandı.

FİB Ajans organizasyon farkıyla düzenlenen ve Aksaray ili Taşpazar Mahallesi, Ebulfeyz Elçi Bey Cad. No:29'da hizmet vermeye başlayan Concept Bayan Mağazası açılış için yapılan duanın ardından kurdele kesilerek açıldı.

Yüzlerce vatandaşın içeri girmek ve satışa sunulan ürünlerden alabilmek için yaşanan izdiham saatlerce sürdü. Concep  Bayan Mağazası açılış törenine  NEVESOB Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Birlik Başkan Vekili Cengiz Taşhan ve İşletme Sahibi Selçuk Durmaz ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Concept Moda İkonunuz

Kazak

Sweatshirt

Hırka

Tunik

Pantolon

Mont

Kaban

Aksesuar

Etek

Tesettür

Açılışa özel  indirim fırsatı  Bayana dair ne varsa hepsi ve fazlası şimdi Aksaray Park Site AVM de bulunan Concept Bayan Mağazasında sizleri bekliyor.

Firma Sahibi Selçuk Durmaz yaptığı açıklamasında" ' Concept ' markasını Nevşehir'den sonra şimdide Aksaray'a kazandırdığımız için gururluyuz. Aksaray'a hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

İşletme sahibi Selçuk Durmaz açılışımıza gösterdiği yoğun ilgi nedeniyle herkese teşekkür ediyoruz. Yaşanan izdiham ve vatandaşlarımızdan gelen yoğun talepler nedeniyle Kampanyalı satışlarımız yarında devam edecek olup tüm hanımları mağazamıza bekliyoruz" dedi.

Artık modern ve şık giyinmek için Kayseri , Ankara İstanbul'a gitmeye gerek kalmadı. Kaliteyi, Modern tasarımlarıyla en hesaplı şekilde ayağınıza kadar getiren ' Concept ' Bayan mağazası, En şık Bayan kıyafetleri ve yeni sezon giyim modellerine uygun fiyatlarla sahip olmak için şimdi sizleri bekliyor!

Nevşehir Gündemin Adresi FİB Haber Merkezi olarak Firma Sahibi Selçuk Durmaz'ı kutluyor ve ' Concept ' mağazasının Aksaray ilimize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. 

Kombinlerinizin vazgeçilmezi olacak bayan giyim modelleri için Yarın mutlaka ' Concept  ' mağazasında buluşalım...!

Açılışında yaşanan büyük izdiham ile ' Concept ' bayan mağazası markasının Aksaraylı bayanlarında vazgeçilmezi olacağını gösterdi.

FİB Ajans organizasyon olarak ' Concept ' mağazasının Aksaray'a hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.