Kolay kullanım imkanı sunması nedeniyle tercih edilen magnetic lash kullanmak isteyenler internet üzerinden verecekleri sipariş ile ürüne sahip olabilirler. Mıknatıs özelliği sayesinde birbirine yapışan iki ayrı parçadan oluşmaktadır. Bu sayede daha dolgun ve uzun kirpiklere sahip olmak daha kolay hale gelmektedir. 5 dakika içerisinde çıkartılıp takılabilen ürün defalarca kullanılabilir. 300 defaya kadar kullanım imkanı garantisi ile satışa sunulmaktadır.



İnternet üzerinden verilecek olan isteği kısa süre içerisinde kargo ile adrese teslim edilmektedir. Bu sayede kullanıcılar herhangi bir sorun yaşamadan ürüne kolayca sahip olabilirler. Doğal görünümü kullanıcıların daha etkileyici sonuçlar elde etmesini sağlamaktadır. İnternet üzerinden yapılan satış Türkiye'nin her noktasında ürüne sahip olunmasını kolaylaştırmaktadır.



Manyetik Kirpik Nasıl Kullanılır?

İki ayrı parça halinde hazırlanmış olan manyetik kirpikler alt ve üst olarak parça olarak üst kirpiğe uygulanmaktadır. Bu sayede belirlenen yoğunluğa göre daha yoğun ve uzun kirpiklere sahip olunabilir. Mıknatıs özelliği iki parçanın birbirine yapışmasını sağlamaktadır. Kolay uygulanabilir olması isteyen herkes tarafından rahatlıkla uygulanmasını sağlamaktadır.



5 dakika içerisinde kullanıma hazır hale getirilecek olan ürün istenildiğinde tekrar çıkartılarak yeniden kullanılabilir. Mıknatıs özelliği yapıştırma işlemi yapılmasına gerek kalmadan kullanıma hazır hale gelmesini sağlamaktadır. 300 defaya kadar garantili kullanma imkanı sunması kullanıcıların daha uzun süre aynı ürünü kullanmasına imkan sağlar. 5-10 saniye süren bir sürede yapılmaktadır.



Manyetik Kirpik Kullanım Avantajları

Siyah fiber ipek ile hazırlanmış olan kirpikler özellikle doğal bir görüntü elde edilmesini sağladığı gibi dayanıklı yapısı ile uzun süre kullanılabilir. Bu sayede kullanıcılar herhangi bir sorun yaşamadan daha uzun süre aynı manyetik kirpikleri ile daha dolgun ve uzun görünen kirpiklere sahip olabilirler.
  • Kolay kullanım imkanı sunmaktadır.
  • 5 dakika içerisinde çıkartılıp takılabilir.
  • Farklı yoğunluklarda hazırlanmış tasarımları özellikle kullanıcılar açısından farklı şekilde tercih yapılmasını sağlar.
  • 300 defaya kadar sorunsuz kullanım imkanı sunmaktadır.
  • Yapıştırma işlemi olmadan mıknatıs özelliği ile uygulanabilir.
  • Ultra hafif tasarımı kullanıcılar açısından etkili olmaktadır.
  • Gözle görülmeyen mıknatıslar daha doğal bir görüntü elde edilmesini sağlar.
  • Uygun maliyetle uzun süre kullanılacak olan kirpikler kullanıcılar açısından ekstra masraflar oluşturmadan dolgun ve uzun kirpiklere sahip olma imkanı sunar.
Manyetik Kirpik Nasıl Satın Alınır?

Ürünü satın almak isteyenler internet üzerinden verecekleri ma sayesinde Türkiye internet satışı ile ürüne kolayca sahip olabilirler. Yapılacak olan satın alma işlemlerini ardından ürün kargoyla kısa sürede adrese teslim edilmektedir. Türkiye için yapılan satışlar kullanıcıların daha kısa süre içerisinde ürüne sahip olmasını sağlamaktadır.



Uzun süreli kullanım imkanı elde edeceğiniz manyetik kirpik istediğiniz her durumda daha dolgun ve uzun kirpiklere sahip olmanızı sağlamaktadır. Az yoğun, orta yoğun, çok yoğun veya ultra yoğun tasarımlar üzerinden yapılacak tercihler özellikle kirpiklerinizin yoğunluk oranını etkilemektedir. Bu nedenle her kullanıcı günlük kullanım için tercih edebileceği farklı tasarımlar üzerinden satın alma işlemi yapabilir.