Nevşehir İHH İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği tarafından "Yetim Gülerse Dünya Güler" sloganıyla sürdürülen yetim dayanışma programları vadi gezisiyle devam etti.
Kapadokya bölgesinin doğal güzellikleriyle bezeli vadilerde peribacaları arasında gezen yetim çocuklar doyasıya eğlendiler.
Nevşehir İHH tarafından organize edilen etkinlik çerçevesinde Kapadokya'nın doğal parkurlarında yapılan gezintinin ardından piknik de yapan çocuklar yaşıtlarıyla kaynaşarak güzel bir gün geçirdi.
Dernek yönetim kurulu üyelerinden Ali Akarsu, Mehmet Öğütgen, Rahmi Arıtürk, İsmail Erdem, Tolga Gürbüz ve Hüseyin Çakır ile İHH Hanım Kolları Başkanı Sedef Öğütgen ve İHH gönüllerinin de katılım sağladığı program kapsamında Kılıçlar ve Güllüdere vadileri gezildi.
Çocukların spor alışkınlığı edinmesini sağlamak, dostluk ve kardeşlik bilincini geliştirerek birlikte hareket etme şuurunu yerleştirebilmek amacıyla organize edilen programların önümüzdeki günlerde de uçurtma şenliği ile devam edeceği belirtildi.