Nevşehir Üniversitesi tarafından geleneksel hale getirilen ‘İftar Yemeği’nin 4’üncüsü ve bayramlaşma töreni yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

 

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç tarafından verilen ve üniversitemiz merkez yemekhanesinde gerçekleştirilen ‘4. Geleneksel İftar Yemeği ve Bayramlaşma Törenine’; üniversitemiz hayırseverleri, basın mensupları, Nevşehir Üniversitesi 2. Lig Bayan Basketbol Takımı, üniversitemiz fakülte, yüksekokul, meslek yüksekokulu ve enstitülerinde görevli akademik, idari ve sözleşmeli personel ile aileleri katıldı.

 

Gerçekleştirilen iftar yemeğinde konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, “Nevşehir Üniversitesi olarak birlik ve beraberliği pekiştirmek adına her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar davetimize katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.

 

Ayrıca bir seçim süreci yaşadık ve bu seçime yüzde yüz bir katılım söz konusu oldu. Sizlere şahsıma göstermiş olduğunuz teveccühten dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah ilk aşamayı hayırlısıyla geçtiğimiz seçimle birlikte YÖK ile Cumhurbaşkanlığı aşamaları da hayırlısıyla sonuçlanır ve sizlerle birlikte yine üniversitemizi yüceltmek adına güzel işlere birlikte imza atarız” dedi.

 

Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Çetin Pekacar, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şevki Özgener, Turizm Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Emir Erden, Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Erdoğan Çiçek ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Alper Aslan iftar yemeğine katılanlarla bayramlaşarak kendilerine hayırlı bayramlar dileğinde bulundular.

 

Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç ayrıca Nevşehir Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde kurulan 2. lig Bayan Basketbol Takımı oyuncuları ve Antrenörü Mustafa Yarılı ile bir araya gelerek kendilerine başarılar diledi.