Kozaklı Divaisib Otel'in Yönetim Kurulu Başkanı ve Mali Müşavir İsmail Kemal Terzioğlu'nun oğlu Mehmet Esat'ı evlendirdi.

Nevşehir'in saygın eşraflarından Mıhçı ailesinin kızı Tuğçe Nur ile Kozaklı Divaisib Otel'in Yönetim Kurulu Başkanı ve Mali Müşavir İsmail Kemal Terzioğlu'nun oğlu Mehmet Esat bir ömür boyu mutluluk için 'evet' dedi.

Davetlileri kapıda karşılayan Terzioğlu ve Mıhçı aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ettiler. Katılımın oldukça yoğun olduğu düğün törenine çok sayıda davetli katıldı.


Nevşehir'in tanınmış simalarından Mıhçı ve Terzioğlu ailelerinin çocukları Tuğçe Nur ile Mehmet Esat İslâmî Ölçülere Uygun bir düğün ile evlenerek dünya evine girdi.

Nevşehir'in şifa kapısı Kozaklı ilçesi Divaisib Otel Tesisler’inde gerçekleştirilen düğün merasimine AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven, Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, Nevşehir Kanaat Önderlerinden Hafız Cemil Usta, Hafız Mahmut Kemikkıran, Saadet Partisi Nevşehir İl Başkanı Ali Doğan Simit, Nevşehir Enderun Eğitim Vakfı Başkanı Mustafa Aydoğdu, Anadolu Gençlik Derneği Nevşehir Şube Başkanı Abdurrahim Doğru, DERSİAD Başkanı Ercan Civelek, Kardelen Koleji Genel Müdürü Yücel Menekşe, Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç, Eski Nar Belediye Başkanı Yusuf Kurugöllü, Kozaklı İlçesi eski İlçe Başkanı Ahmet Ensonra, İş Adamı Sait Yüksel , Kozaklı Termal Tesisler Birliği (KOZTEB) Başkanı Cumhur Ünal, Ulutaş Dirlik, Mustafa Kemikkıran, Serhat Cantekin, Aydın Mıhçı, Terzioğlu ve Mıhçı ailelerinin sevenleri, yakınları, dostları ile 1000'i aşkın çok sayıda davetli katıldı.

FİB Haber Merkezi Genel Koordünatörü Fikret Çapacı'nın sunumlarında gerçekleştirilen düğün merasimi Hafız Mahmut Kemikkıran tarafın dan okunan Kuranı Kerim ve dua ile başladı. Daha sonra Nevşehir'in değerli Hocalarından Hafız Cemil Usta davetlilere seslenerek İslamda Evlilik ve aile müessesi hakkında kısa bir sohbet yaptı.

Düğünün devamında Tasavvuf Musikisinin önemli isimlerinden Mustafa Demirci'nin seslendirdiği birbirinden güzel ilahi ve ezgileriyle Terzioğlu ve Mıhçı ailelerinin bu en mutlu günlerinde coşkusuna ortak oldu.

Düğün töreni sonrası Aile büyüğü olarak FİB Haber Merkezimize açıklamada bulunan Nevşehir'in önemli kanaat önderlerinden İsmail Kemal Terzioğlu , "Bu güzel günümüzde Evlatlarımızın düğün töreninde bizleri yalnız bırakmayarak davetimize icabet eden tüm akraba, arkadaş, dost ve yakınlarımıza teşekkür ederiz" dedi.

Gecenin kahramanı Tuğçe Nur ile Mehmet Esat TERZİOĞLU çiftide "Bu en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak teşrif eden tüm dostlarımıza teşekkür ederiz" dediler.


AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz düğünde çiftleri tebrik ederek Aile Büyüğü İsmail Kemal Terzioğlu'na hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Açıkgöz; Mıhçı & Terzioğlu ailelerimizin evlatlarının mutluluğunu paylaştık. Rabbim, gençlerimize iki cihanda bereketli ve huzurlu bir yuva nasip eylesin dedi.

​FİB Haber İnternet Gazetesi olarak Tuğçe Nur ile Mehmet Esat TERZİOĞLU çiftine mutluluklar diler, Mıhçı ve Terzioğlu ailelerini de tebrik ederiz.