Ürgüp'ün köklü aile firmalarından olan Tanrıver Grup Yapı Market, son günlerde artan döviz kurları sebebi ile bazı firmaların belirsizlik ve satılan malın yerine konamayacağı endişesi ile ticarete ara verdiklerini, bu gibi durumların insanlarda tedirginlik yaratarak spekülasyon yapan kişileri amacına ulaşmasını sağlar düşüncesi ile satışlarına ara vermeksizin devam ettiklerini ifade ettiler.

Ürün gruplarında bir çok ithal ürün bulunduran Tanrıver Group, Oğuzhan Tarım gibi bünyesinde bir çok firmayı barındıran şirket sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada " Ülkemizde hızla artan döviz kurlarından dolayı bir çok firma haklı olarak satışları durdurma kararı almıştır. Ancak böyle kararların ülke ekonomisine olumlu değil, olumsuz yansıyacağını ve panik havası yaratacağını düşünüyoruz. Tanrıver Group olarak Türkiye Cumhuriyeti'nin gerçek sahipleri olarak döviz kurları ne olursa olsun hiç bir suretle satışlarımızı durdurmayacağız. Bu geçiş sürecinde her ne olursa olsun Devletimizin yanında olacağız. 

Böyle zamanlarda böyle kararlar vererek hem ekonomik hem psikolojik rahatlamaya katkı sağlayan %100 Yerli ve Milli firma olan, Mehmet Tanrıver, Kadim Tanrıver, Yasin Tanrıver ve Oğuzhan Tanrıver'i tebrik ediyor, hayırlı işler diliyoruz.