Yeni Yayın Döneminde FİB Haber

Nevşehir Gündem’in Adresi FİB Haber.Com’un son bir aydır yeni bir yapılanmanın içerisine girdiğini ve bu doğrultuda çalışmalar içerisinde olduğunu okurlarımız müşahede etmektedir
10 Mart 2005 yılında Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal’ın birlikte kurdukları Nevşehir İnternet Gazetesi; FİB Haber.Com Nevşehir’in internetteki ilk haber sitesi olmuş ve  o gün İnternet yerel gazetecilikte olan önemli bir boşluğu ikame etmiş; duyarlı, ilkeli ve dürüst habercilik anlayışıyla okurlarının gönüllerinde taht kurmayı başarmış köklü bir gazete imajını Nevşehir medyasında oluşturmuştur.
İnanç ve değerlere saygılı aynı zamanda savunucusu, yaşatılan güzelliklerin ve örnek teşkil eden çalışmaların sözcüsü, erdemli davranışların yanında, yanlış olanın ve ihmallerin ensesinde olmuş ve duyarlı çizgisini değiştirmeden yoluna devam etmiş olan FİB Haber, yayına çıktığı günden bu güne gündemi de belirleyerek etkin bir internet gazetesi olmayı başarmıştır.
Değişen, gelişen ve büyüyen dünyamızda kendisini yenileyemeyen ve geliştiremeyen her unsur gerilerde kalmaya mahkumdur. Her birey, her kurum, her toplum, her ülke ve dolayısıyla her gazete bu gelişim ve değişime kendisini hazırlayabilmeli ve bu süratli yarışta yerini alabilmelidir.
Alternatiflerin arasında önde olmak, fark oluşturabilmek, verilen emeğin karşılığını önlerde olarak verebilmek arzusu ya da hırsı müspet kabul edilen ve de olması gereken bir hareket tarzıdır. Öyle olursa yaptığınız iş ve davranış size mutluluk verir ve vicdanınızı rahat tutar.
 Sıradan olmak ve gidişata ayak uydurmak sizi nasıl sıradanlaştırırsa, liyakat ve hakkını verebilme her ne kadar da kıskançlıklar oluştursa da ekseriyette gıpta ile bakılan bir anlayış içerir.
Hedef ve bir amaca hizmet eden düşünce ve yapılar da her daim yüksek hedef ve amaç güderler. Bu hedef ve amaca yönelik de arayış içerisinde olurlar hep. Nevşehir ve Nevşehirlinin Sesi ve Haber Sitesi  FİB Haber.Com’un ve kurucularının bakış açıları ve emelleri de bu doğrultuda olmuş ve olmaya devam edecektir İnşallah.
www.fibhaber.com’un son bir aydır yeni bir yapılanmanın içerisine girdiğini ve bu doğrultuda çalışmalar içerisinde olduğunu okurlarımız müşahede etmektedir. 
Fiziksel, içerik, ekip ve yayın anlayışında yeni dönemde çok yeni ve farklı noktaları görecek olan okurlarımızın bizleri yönlendirme anlamında katkılarını beklediğimizi buradan ifade etmek isterim. Biliyoruz ki bir “gazete” okurlarıyla bütünleştiği ve beklentilerine cevap verebildiği ölçüde gazetedir.Eğer bu birde Dünyanın penceresinden herkesin rahatlıkla okuyup takip edebileceği İnternet Gazeteciliği ise durum daha da önem arz eder.
www.fibhaber.com  yeni dönemde duyarlı ve ilkeli yayın anlayışını daha da belirgin kılarak okurlarının karşısına çıkacak. Özgür, bağımsız ve bağlantısız yayın politikasıyla; halkın dilini ve halk adına faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarının, kanaat önderlerinin söylem ve faaliyetlerini de ön plana çıkaracağımız bir yayın dönemi olacak.
Sadece Günlük haberlerinin değil araştırmacı ve özel haberlerin ön planda tutulduğu; Nevşehir  de ki Siyasetin nabzını tutarak, Yerel Ve Genel Seçimlerle Nevşehir deki merkez ile ve beldelerinde yer alan Belediyelerimizden güncel haberler,NTSO,NTB,NEVESOB ile tüm STKlar, Nevşehir üniversitemizin çalışmalarının yer aldığı kampüs sayfamız, kültür sanat sayfası, sinema tiyatro sayfası, nostaljik gazeteler sayfası, haftalık yerel gazetelerin değerlendirmesinin yapıldığı medya kritik sayfası, bilim ve teknoloji sayfası, İslam ve Türk dünyasının önderlerinin tanıtıldığı biyografi çalışmaları, Nevşehir de yetişmiş önemli sporcu ve spor adamları ile iş adamlarının hayat hikayelerinin yer aldığı sayfa, söyleşi sayfası, Gurbetçilerimiz ve daha bir çok yeniliklerin olduğu çalışmalarla yeni bir Nevşehir İnternet Gazetesi olarak FİB Haber.Com okurlarımızın hizmetine sunulacak.
Yine yeni yayın döneminde sizlerden aldığı güç ve destekle büyüyen FİB Haber.Com Güçlü ve yeni yazar kadrosuyla birlikte oluşacak zengin yazar kadrosunun kalemlerinden yansıyan köşe yazıları yine bu yeni dönemde FİB Haber.Com Haber Nevşehir İnternet gazetemizde yer bulacak. Oluşturduğumuz yayın kurulu ile haftalık yayın değerlendirmesi yaparak daha güçlü bir siteyi okurlarımıza nasıl sunarızın arayışı içerisinde olacağız. Yani gelişim ve değişim bizde sürekli olacak.
Nevşehir’in ilk Interaktif gazetesi FİB Haber.Com da Bugün itibariyle yeni yayın dönemine başlamış bulunuyoruz. Rabbim mahcup etmesin İnşallah.
Her şey Nevşehir ve Nevşehirlinin Sesini Gücünü nasıl daha yükseltebiliriz Nevşehir Birlik ve beraberliğini nasıl sağlarız olacaktır….
Nevşehirlilerin buluşma Adresi ve noktası olarak FİB Haber Com sizlere bundan önce olduğu gibi bundan sonrada layık olmaya çalışacaktır.
Saygılarımızla…
Not: Bize Her türlü istek şikayet öneri ve ihbarlarınız için;
0 532 627 28 74- 0 505 879 93 50
[email protected] yada 0 384 212 9 444 nolu telden ulaşabilirsiniz.