Programa, 15 Temmuz Şehitler Köprüsünde hain darbeciler tarafından oğlu Abdullah Tayyip Olçok ile birlikte şehit edilen Erol Olçok’un kardeşi Cevat Olçok ve Gazeteci-Yazar Ahmet Tezcan konuk oldu.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından 15 Temmuz şehit ve gazileri anısına hazırlanan “15 Temmuz’un 3’üncü Yılında Aynı Ruhla” isimli video gösterimi gerçekleştirildi.

Video gösteriminin ardından, moderatörlüğünüNevşehir Hacı Bektaş Veli ÜniversitesiBasın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Yasin Temel’in yaptığı ve konuşmacı olarak ta Erol Olçok ve Gazeteci-Yazar Ahmet Tezcan’ın konuk olduğu söyleşiye geçildi.

Söyleşi sonrası Vali İlhami Aktaş; programa konuşmacı olarak katılan Cevat Çolak ile Ahmet Tezcan’a ve ayrıca programın düzenlenmesinde emeği geçenlere ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

Etkinliğe; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, İl Jandarma Komutanı Albay Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatma Karipcin, Genel Sekreter Nihat Çavuşoğlu, protokol üyeleri, üniversitenin akademik ve idari personeli, öğrenciler ve davetliler katıldı.