Avanos Belediye Başkanlığımızın Ramazan Bayramı bayramlaşma programı, 3 gün 3 gece vatandaşlarımızla birlikte Tahta Köprü önünde gerçekleştiriliyor.

Tahta Köprünün çarşı merkezine bakan kısmında, belediyemiz tarafından kurulan Bayram çadırında, halkımızla birlikte bayramı kutluyoruz.

Belediye Başkanımız İsmet İnce; bayramın 1., 2. ve 3. günü sabah saat 10:00’dan akşam saat 22:00’ye kadar bayram çadırında bulunarak vatandaşlarımızla bayramlaşarak sohbet ediyor.

Bayram ilk günü yüzlerce vatandaşımız bayram çadırımızı ziyaret etti. Ziyaretler akşam saatlerine kadar sürdü. Halkın içinde gerçekleştirilen bayram çadırı uygulaması vatandaşlarımız tarafından da takdir ve beğeni ile karşılanıyor. Yediden yetmişe yüzlerce hemşehrimiz bayram sevincini çadırımıza taşırken belediyemizin de vatandaşlarımıza şeker tadında ikramları oluyor.

Sadece bayram çadırımızı değil ilçemizi ziyarete gelen yerli ve yabancı konuklara da Tahta Köprü önünde belediyemiz tarafından soğuk limonata ikramı yapılıyor. Vatandaşlar belediyenin bayram çadırı uygulamasının ilgi çekici ve güzel bir uygulama olması ile birlikte Anadolu insanının misafirperverliğini yansıtması yönüyle örnek bir proje olduğunu ifade ediyorlar.

Belediyemizin bayramlaşması, bayramın iki ve üçüncü günü de aynı tempoda devam edecek. Bu vesile ile tüm hemşehrilerimize hayırlı bayramlar dileriz.