Nevşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ün talimatlarıyla 2020 yılının kış ayına Uçhisar ve Göreme beldesinde vatandaşlarının doğalgaz'a kavuşacağı müjdesini vermesiyle, Kapadokya enerji doğalgaz firması çalışmalarına başladı...

Kapadokya enerji doğalgaz firmasına ait ekipler, Göreme'de AK Parti Başkan adayı Mehmet Uğur Çakmak, Uçhisar'da da AK parti Uçhisar belediye başkan adayı Osman Süslü merkez ilçe başkan yardımcısı Ahmet Kutlugün, belde başkanı Salim Sağır, teşkilat ve meclis üyeleriyle beraber beldelerinde ön incelemelerde bulundular.

AK Parti Göreme Belediye Başkan adayı Mehmet Uğur Çakmak, "Doğalgaz projemizin fizibilite ve ölçüm çalışması başlandı Allah’a şükürler olsun. İnşallah doğalgaza kavuşacak Görememiz. Hep birlikte daha güzel yarınlar için Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi .

Belediye başkan adayı Osman Süslü, “Kadınlarımız başta olmak üzere işletme sahiplerimiz ve Uçhisar'lı vatandaşlarımızı kömür derdinden kurtulup doğalgaz rahatlığına kavuşması için şimdiden çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Kasabamıza şimdiden hayırlı olsun.

Başta il başkanımız M. Rauf Yanar, Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve ilçe başkanımız Edip Avşar'a teşekkürlerimizi borç bilir kasabamıza hayırlı olmasını dilerim” dedi.