Şifa Meydanı ve Devlet Hastanesi çevresinde gerçekleştirilen altyapı ve sıcak asfalt seriminin  ardından yol çizgi çalışmalarına başlandı.

Belediye Başkanı Rasim Arı, Şifa Meydanı ve Devlet Hastanesi çevresinde incelemelerde bulundu.

Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından içme suyu ve kanalizasyon hatları yenilenerek ilk kez yağmur suyu hattı çekilen bölgede İl Özel İdare Genel Sekreterliği’nin katkıları ile gerçekleştirilen sıcak asfalt seriminin ardından başlatılan yol çizgi çalışmalarını inceleyen Arı, yürütülen çalışmalara ilişkin birim müdürlerinden bilgiler aldı.

Sıcak asfalt serimi büyük ölçüde tamamlanan Devlet Hastanesi etrafında peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarının da gerçekleştirileceğini ifade eden Arı, katkılarından dolayı İl Özel İdaresine teşekkür etti.

Arı, “Burada yetersiz olan altyapı nedeniyle arzuladığımız üstyapı çalışmalarını gerçekleştirememiştik. Yaptığımız çalışmalarla birlikte bu bölgeyi sağlam bir altyapıya kavuşturduk ve ilk kez yağmur suyu hattını döşedik. Evet biraz zor oldu. Hem bu bölgedeki esnaflarımız hem de hastaneye gelen vatandaşlarımız bir müddet sıkıntı yaşadı ancak bu şehrin geleceği için buna mecburduk. Çalışmalarımız tamamlandığında bu bölgenin çehresinin nasıl değiştiğini, nasıl güzelleştiğini herkes görecek.” dedi.