Alwaha Turizm Kafilesi’yle kutsal topraklara yolcu ettiğimiz Nevşehirli hacı adayları o manevi havayı teneffüs etmenin mutluluğunu yaşıyorlar. Hac ibadetini yerine getirmek için Suudi Arabistan'ın Medine kentine giden Nevşehirli Hacı adayları, Medine'deki kutsal mekanları ziyaret ediyor.

Hacı adaylarımız dün Medine iç gezilerini yapmışlardı. Bugün ise başta uhud dağı olmak üzere, ayneyn tepesi, uhud şehitliği, mescidi kıbleteyn, mescidi hendek, mescidi kuba ziyaretlerini yaptılar.
Her güne bir proğramla zamanı en iyi şekilde değerlendiren hacı adaylarımız NEVŞEHİR'deki yakınlarına ve hemşehrilerine selam gönderdiler.

Hacı adaylarımız; mazlum ve mağdur coğrafyalarda zulüm altındaki Müslüman kardeşlerimiz için ve ülkemizin birlik ve beraberliği için bol bol dua ettiklerini ifade ederken, tüm Nevşehirlilere selamlarını gönderdiler.

Alwaha NEVŞEHİR grubu kafile başkanı ve şirket temsilcisi Hasan Hüseyin Karakaya; "Medine'deki ziyaretlerimizde çok duygulu anlar yaşandı profesyonel deneyimli rehber ve hocalarımız eşliğinde hacılarımız göz yaşlarına boğuldu. Allâh arzulayan tüm Müslümanlara nasip etsin..." dedi.

Elçi Tur. Hac ve Umre Organizasyon

Adres: Lise Cad.Ortaklar Apt. No: 2/3 NEVŞEHİR

Tel: 0 543 453 50 50 - 0 535 458 89 32
https://www.facebook.com/www.elcitur.com.tr/