NEVŞEHİR(MHA) Derinkuyu ilçesinde Esnaf Sanatkarlar ve Şoförler Otomobilciler odasında genel kurul hafta sonunda yapıldı.

2010 Yılında yapılan olağan genel kurulda göreve seçilen Mustafa Sarı ve Derinkuyu ilçesi esnaflarından Sedat Bedel’in iki ayrı liste ile çıktığı genel kurul esnaf odası başkanlarının hafta sonunda buluşma adresi oldu.

Genel Kurula Birlik Başkanı İsmail Ördü, Madeni İşler Odası Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanı Mustafa Gök, Karoserciler ve Marangozlar Odası Başkanı Ramazan Vedat Korkmaz, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nafiz Çalışkaner, Terziler Odası Başkanı Habil Demirbilek, Sebzeciler Odası Başkanı Selim Özmen, Avanos Şoförler Odası Başkanı Mustafa Körükçü, Gülşehir Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Ahmet Şahin, Ürgüp Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Özaşık, Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Düzgün, Ticaret İl Müdürü Tuncer Başbozkurt katıldı.

Derinkuyu belediyesi düğün salonunda gerçekleştirilen genel kurulda konuşan başkan adaylarından Sedat Bedel, göreve seçilmeleri durumunda ilçe esnaf ve sanatkarına daha iyi hizmet edeceklerini, odayı öncelikle bir hizmet binasına kavuşturmak için çaba sarf edeceklerini söyledi.

Derinkuyu esnaf sanatkarlar ve Şoförler otomobilciler odası Başkanı Mustafa Sarı, 4 yıllık süre içerisinde Derinkuyu esnafına en iyi şekilde hizmet edebilmenin gayreti içerisinde bulunduklarından bahsederken, geçtiğimiz yıl nisan ayında ilçeye kazandırılan Şoförler ve Otomobilciler odası sayesinde ilçeden en küçük bir işinde il merkezine gitmek durumunda kalan şoför esnafının sıkıntılarının giderildiğine değindi.

Yapılan oylama sonucunda Mustafa Sarı ve beraberindeki yönetim yeniden göreve seçildi. Mustafa Sarı’nın yönetiminde; Ahmet Şahlan, Metin İnce, Ahmet Kızıltepe, Yavuz Kabak, Ali Varol ve Sedat Şen isimleri yer aldı.