Nevşehir'in sevilen esnaflarından Ertuğrul Uğurlu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde 15 Temmuz Mahallesine muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Nevşehir'in 15 Temmuz Mahallesi’nde Döner dükkanı işletmeciliği yapan Ertuğrul Uğurlu, esnaf olarak hizmet ettiği mahallesine muhtar olarak da hizmet etmeyi hedefliyor. Hoş görülü, mütevazı ve beyefendi kişiliğiyle mahallesindeki vatandaşların sevgisini kazanarak takdirin toplayan Ertuğrul Uğurlu, 15 Temmuz Mahallesi’nde muhtarlık için aday olduğunu duyurdu.

Nevşehir'de her kesimin sevgisine mazhar olan muhtar adayı Ertuğrul Uğurlu, "15 Temmuz Mahallemizin eksiklikleri başta olmak üzere mahallemizin tüm sorunlarıyla yakından ilgileneceğim. Bankamatik Muhtarı değil gönüllerin Muhtarı olmaya talibim.” dedi.

İŞTE ERTUĞRUL UĞURLU'NUN A TAKIMI:

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri öncesi Nevşehir 15 Temmuz Mahallesi muhtar adayı Ertuğrul Uğurlu, azaları açıkladı. İşte o isimler...

  1. Çağatay TÜRK
  2. Şükran ALTINDAĞ
  3. Erdal TUYGAR
  4. Kevser CENGİZ
  5. Emre ESER
  6. Oruç EKİCİ
  7. Nurcan ERDOĞAN
  8. İbrahim YOLGÖSTEREN

WHATSAPP DESTEK HATTI 7/24 HİZMETİNİZDE OLACAK!

Muhtar adayı Ertuğrul Uğurlu seçilmesi halinde, başlatacağı yeni uygulama ile birlikte 15 Temmuz Mahalle Muhtarlığımıza ait kuracağımız WhatsApp İhbar Hattına Her türlü öneri, şikayet, talep ve ihbarın kolayca İletebileceksiniz" dedi.

"Mahallemiz için Birlik olma vakti..." 0 543 531 34 03

Bankamatik Muhtarı değil gönüllerin Muhtarı olmaya talibim.

“31 Mart seçimleri için mahallemizdeki ve ilimizdeki tüm adaylara başarılar diliyorum. Demokratik ve ahlaki kurallar içerisinde bir seçim olmasını temenni ediyorum.” dedi.

****

ERTUĞRUL UĞURLU 15 TEMMUZ MAHALLESİ MUHTAR ADAYI

1961 yılında Nevşehir' de doğdum. Evli ve 3 çocuk babasıyım. İlk olarak köy hizmetlerinde çalışmaya başladım.Nevşehir spor futbol takımında oynadım.  Döner dükkanı, resturant işletmeciliği yaptım. Emekliyim halen döner dükkanı işletmekteyim. Memleketime hizmet etmekten kıvanç duyarım.