21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla Nevşehir’de bulunan İş Dünyası, Bürokrat, Siyaset, Sağlık, Eğitim kurumları ve STK’lar gerek FİB Haber Gazetesi’ni ziyaret ederek, gerekse mesaj, çiçek ve hediyeler göndererek gazeteler günümüzü kutladılar.

Gazetecilik mesleğini icra edenleri onurlandırmak için kutlanan 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü ’nde www.fibhaber.com internet gazetemiz yine kutlama mesajları, ziyaret ve adeta çiçek akınına uğradı.

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü unutmadılar

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü kapsamında Nevşehir Kamu Kurum ve kuruluşları ile Siyasilerimiz, Bürokratlar, Yerel Yöneticiler, STK'lar, Turizm, Sanayi, İş Dünyası ve Eğitim kurumları Nevşehir FİB Haber Gazetesi’ni gerek telefonla, gerek gönderdikleri mesaj ile gerekse çiçek ve pasta göndererek Gazeteciler Günümüzü kutladılar.

Teşekkürler NEVŞEHİR! Gazeteciler Günümüzü Unutmadılar…

Açıkcası FİB Haber Merkezi olarak Telefonlarımız hiç susmadı, sosyal medyadan, E-mail ve ziyaretlerle bizleri 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla arayıp soran unutmadıklarını dile getiren çiçekler gönderen ve bize bu bağlamda sonsuz manevi destek sağlayan herkese çok teşekkür ediyoruz.

Yine çok sayıda Öğrenci ve Öğretmenlerimiz bizleri unutmadılar bizlerde onları unutmayarak kendilerine bu vesile ile bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Ayrıca Ekmek parası için şuan Gurbet ellerde yurdumuzun dört bir tarafında hatta yurt dışında Almanya'da, Belçika'da, Azerbaycan da, Fransa da Kanada ve Hollanda gibi bir çok ülkeden bizleri takip eden tüm Nevşehirli hemşerilerimize de bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyoruz.

Bugün bizleri Unutmayan Kişi ve Kurumlar:

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Faruk Sarıaslan, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Semih Aktekin, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez, Kadın Kolları Başkanı Yeliz Topraktepe, İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kuzeyli, Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru, Nevşehir Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı M.Arif Parmaksız, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Milliyetçi Hareket Partisi 25. Dönem Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Avanos Belediye Başkanı Alper Celal İbaş, Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci, Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş,Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu, Türkiye Harp Malulu Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Nevşehir İl Temsilcisi Afrin Gazisi Zeki Didinmez, NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin, Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Çiftci, Ülkü Ocakları Nevşehir Başkanı Musa Şevik, Ertaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Musa Ertaş, İYİ Parti Kurucu Üyesi Ahmet Erdemli, Nevşehir Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yusuf Şahin, Köybaşı Petrol Yönetim Kurulu Üyesi İş adamı Hamza Köybaşı, NTSO Başkan Vekili Cengiz Yıldız, Özel Versa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Vergiveren, Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek, Üçler Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Civelek, Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık, İHH Nevşehir Başkanı Baki Öncel, Nevşehir Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Fedakar Koçak, Cevher Dudayev Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Keten, Emek Mahallesi Muhtarı Eyüp Çiftçi, Kapadokya Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Serhat, Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya Ağca bu günümüzü unutmadılar. 


"Daha unuttuğumuz isimlerini sayamadığımız bizleri unutmayan herkese sonsuz teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun ..."

Teşekkürler Nevşehir...!
Nevşehir Gündemin Adresi www.fibhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal da yaptığı açıklamada, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü  kapsamında Nevşehir Kamu Kurum ve kuruluşları ile Siyasilerimiz, STK'lar Nevşehir FİB Haber Gazetesi’ni gerek telefonla, gerek gönderdikleri mesaj ile gerekse çiçek ve pasta göndererek bizleri unutmayan tüm değerli büyüklerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.


FİB Haber.Com Nevşehir'in sesi, gözü Dünya'ya açılan penceresi....

Ümit ediyoruz ki bende buradayım ve "www.fibhaber.com" haberlerinizden haberdar oluyoruz diyerek yürekten bizlere ses veren tüm hemşerilerimizide duyuyoruz, görüyoruz, her daim yaşıyoruz. Bu bağlamda ziyaret ve hatırlanmalar mutlaka birlik ve beraberliğimize güç bizlere motivasyon sağlayacaktır.

Kamuoyunu objektif bir şekilde bilgilendirme görevini üstlenen ve gece gündüz demeden çalışan, emek veren gazetecilerin adına sunulan 21 Ekim Gazeteciler Günü  ilk özel gazete olan Tercüman-ı Ahval gazetesinin 21 Ekim 1860 tarihinde  yayına başlamasına dayandırılarak bugün de halen kutlanmaktadır.

Gazetecilere ithaf edilen günlerden birisi olan 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü, bugün dünyanın her yerinde büyük bir coşku ile kutlanmaktadır. 

"www.fibhaber.com"
Bu ses % 100 NEVŞEHİRİN Sesi…

FİB Haber Merkezi olarak sizlere layık olarak her zaman Sesiniz Gözünüz olmaya devam edeceğiz. Saygılarımızla…
FİB Haber Merkezi
Fikret ÇAPACI
İbrahim UYSAL