TBMM Başkanı Mustafa Şentop, 27. Dönem Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Katîp Üyesi Mustafa Açıkgöz’ün oğlunun nikah şahidi oldu. Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, çiftin nikahını kıydı.

Dilara ve Mehmet Açıkgöz çifti Ürgüp Perissia Hotel Düğün salonu tesislerinde yapılan rüya gibi bir düğünle dünya evine girdi... 

AK Parti  27. Dönem Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün oğlu Av. Mehmet Açıkgöz ile Dilara Akbaş'ın düğünü siyaset, bürokrasi, iş dünyasının önemli isimlerini biraraya getirdi.

Ürgüp'teki bir otelde gerçekleşen düğüne siyaset, bürokrasi, ve iş dünyasından bini aşkın davetli katıldı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Erzincan Milletvekili Burhan Çakır, Gaziantep Milletvekili Mehmet Sait Kirazoğlu, Batman Milletvekili Ziver Özdemi,r Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya, Kilis Milletvekili Salih Dal, İstanbul Milletvekili İsmail Emrah Karayel, Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru, Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, İstanbul Milletvekili Emine Sahre Aydın, Mardin Milletvekili Şeyhmus Dinçel, Niğde Milletvekili Selim Gültekin, Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Trabzon Milletvekili Salih Cora, MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal,  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Nevşehir Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Ankara Milletvekili Hacı Turan, Prof. Dr. Adem Tatlı, Çorlu Kaymakamı Mustafa Eldivan, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, MHP İl Başkanı Adnan Doğu, Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik, İlçe, Belde belediye Başkanları, Daire amirleri, İl Müdürleri, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbnrahim Salaş, Nevşehir Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, NTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Habil Uluer ve Ekrem Nurlu, Altınyıldız Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın, STK temsilcileri,  iş, sanat, bürokrat ve siyaset camiasının önemli isimleri de bu mutlu ana ortak oldular.

Nevşehir siyaset, bürokrasi ve iş dünyasından önemli isimlerle, Akbaş ve Açıkgöz ailesinin yakınları ve kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı düğün töreninde Dilara ve Mehmet Açıkgöz çifti birlikte bir ömre “Evet” dedi.

Kapıda karşılanan misafirlerin salonu hınca hınç doldurmasıyla başlayan düğünde oldukça heyecanlı görünen genç çift’in nikâhını Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran kıyarken, nikâh şahitliklerini ise Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu ile çok sayıda milletvekilleri yaptı.

Genç çifte evlilik cüzdanını TBMM Meclisi Başkanı Mustafa Şentop takdim ederken; Açıkgöz ve Akbaş ailelerini tebrik ederek, genç çifte mutluluklar diledi.

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran'da; "Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Şentop ve protokol üyelerinin katılımıyla, 27. Dönem Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün oğlu Mehmet Açıkgöz ve Dilara Akbaş’ın nikah törenlerini gerçekleştirdik. Genç kardeşlerime mutluluklar diliyor, her iki ailemizi de tebrik ediyorum." dedi.

Çiftin şahitliğini yapan Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel'de, Açıkgöz ve Akbaş ailelerini tebrik ederek, Dilara ve Mehmet çiftine mutluluklar diledi.

Düğüne katılamayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan genç çifte tebrik içeren telgraf iletti.

FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Fikret Çapacı'nı başarılı sunumlarında gerçekleştirilen düğün merasiminde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın  kutlama telgrafı okunurken salonu dolduran davetliler ayakta alkışladı.

Genç çiftin düğününde ünlü Sanatçı  Ömer Faruk Bostan sahne aldı.

Ardından sahneye çıkan, kendine has yorumu, güçlü sesi ve etkili sahne performansıyla her zaman adından söz ettiren Ömer Faruk Bostan, seslendirdiği biribirinden güzel türkülerle düğüne katılan davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Davetlileri kapıda karşılayan Akbaş ve Açıkgöz aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ettiler.  

Ünlü Sanatçı Ömer Faruk Bostan'ın söylediği birbirinden güzel türküler ve katılımcıların fotoğraf çekimi, teşekkürü ile düğün sona erdi.

Gecenin kahramanları Dilara ve Mehmet Açıkgöz çifti adına, 27. Dönem Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Katîp Üyesi Mustafa Açıkgöz; "Bu en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak teşrif eden çok kıymetli prokolülümüze, tüm eş dost ve akrabalarımıza sonsuz teşekkür ederiz" dedi.

FİB Ajans Organizasyon olarak, Dilara ve Mehmet Açıkgöz çiftine, bir ömür boyu mutluluk ve iki cihan saadeti diliyoruz.‬