A Haber Anahaber spikeri Salih Nayman Hitabet ve Etkili Konuşma Konusunda Seminer İçin Nevşehir'e  Geliyor.
Başarılı haber spikeri
 Salih Nayman 07 Mayıs 2017 (Pazar) tarihinde Nevşehir Ticaret Borsasında Topluluk Önünde Konuşma, Hitabet Teknikleri,Doğru Türkçe ve etkili konuşma Semineri Verecek.

Sınırlı sayıda öğrenciye 4 farklı alanda eğitim verecek. Eğitime katılanlara iş başvurularınızı kolaylaştıran, diplomadan sonra en önemli belge olan Salih Nayman imzalı eğitim sertifikası verilecektir. Sertifikalar seri numaralı, hologramlı ve akreditedir. Yurt içinde yurt dışında, özel ve resmi kurumlarda, uluslararası firmalarda iş ve staj başvurularında, mülakatlarda geçerlidir. Nevşehir'de ilk defa gerçekleştirilen bu eğitim programında hem alanında profesyonel ve kendini kanıtlamış birinden eğitim alıyorsunuz hemde sertifikalarla öz geçmişinizi güçlendirerek mezun olduktan sonra daha kolay iş buluyorsunuz.


Kayıt ve Bilgi;
0 544 226 50 60

SALİH NAYMAN KİMDİR ?
1978 yılında Ankara’da doğdu.İlk ve ortaöğretimini Erzincan’da tamamladı.Lise eğitimini Ankara’da aldı.Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü’nden mezun oldu. 1997’de Ankara Anlatım İletişim Kursu’nda ‘sunuculuk ve spikerlik’ eğitimi aldı.Üniversite hayatı ile birlikte çalışma hayatına atıldı.1997-2001 yılları arasında Radyo Altınokta, Tesk Fm ve Capital Radio’da haber spikeri olarak görev yaptı.2002-2004 yılları arasında Işık TV’de Köşe isimli güncel haber programını hazırlayıp sundu.2004 yılında Kanal D Televizyonu’nda haber seslendirme ve muhabirlik görevlerini üstlendi.2006 yılında yayın hayatına başlayan Kanal 1 Televizyonu’nun açılışından itibaren haber seslendirme ve muhabirlik görevlerini yürüttü.2008 yılında aynı medya grubu içinde yayın hayatına başlayan Habertürk Televizyonu’nda Başbakanlık muhabiri olarak görev yaptı.Daha sonra Habertürk Televizyonu’nda haber spikerliği görevine getirildi.2009-2011 yılları arasında Atv Haber Merkezi’nde haber seslendirme görevini üstlendi.2011 yılında aynı grup içinde yayın hayatına başlayan A Haber’de haber spikerliği görevine başladı.2014’de Atv’de Kahvaltı Haberleri’ni sundu.Halen aynı bünyede A Haber’de haber spikerliği yapmakta ve her iki kanalda da seslendirmelerine devam etmekte.Aynı zamanda İletişim Akademisi’nde eğitmenlik yapmaktadır.