AK Parti Nevşehir Milletvekili A. Adayı Av. Mehmet Yücel, NEVÜ’de eğitim gören dünyanın farklı coğrafyalarından uluslararası öğrencilerle gönül sofrasında buluştu.

Nevşehir Uluslararası Öğrenci Derneği (NUDER) tarafından Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de eğitim gören uluslararası öğrenciler için iftar programı düzenlendi.

Dünyanın farklı coğrafyalarından gelen uluslararası öğrencilerle aynı gönül sofrasında iftar yapmaktan duyduğu memnuniyeti de dile getiren AK Parti Nevşehir Milletvekili A.Adayı Mehmet Yücel; "İftarımızı Nuder- Nevşehir uluslararası öğrenci derneğinde, pek çok farklı ülkeden misafir öğrencilerle birlikte yaptık. Kalpleri Türkiye sevgisi ile dolu kardeşlerimizin her biri ülkesi ile Türkiyem arasında bir gönül köprüsü olacak inşallah. 

Bu vesileyle bugün bizleri bu gönül sofrasında misafir eden başta Nevşehir Uluslararası Öğrenci Derneği (NUDER) Başkanı Faruk Kahriman olmak üzere gençlerin yetişmesi için ilgi ve gayretini esirgemeyen Nevşehir Üniversitesi Rektörümüz sayın Prof. Dr. Semih Aktekin’e ve TÖMER Başkanımız sayın Ramazan Şimşek'e teşekkür ederken, Ramazan ayının tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.