Acıgöl Belediye Başkanı İsmail Çavuşoğlu, geçirdiği rahatsızlık sonucu anjiyo oldu.

Acıgöl Belediye Başkanı İsmail Çavuşoğlu, geçirdiği rahatsızlık sonucu anjiyo oldu.
Bir gün önce evinde rahatsızlandığı, boyun ve omuz kısmında ağrı şikayetiyle kontrol amaçlı dün sabah saatlerinde Nevşehir Versa Devlet Hastanesi'ne gittiği öğrenilen Başkan Çavuşoğlu, burada yapılan tetkikler ardından burada Koroner Yoğun Bakım merkezinde 1 gün gözetim altında tutulduktan sonra kalp rahatsızlığı geçirebileceği endişesiyle bugün Kayseri Tekden  Hastanesi'ne sevk edildi. Başkan Çavuşoğlu gittiği hastanede bu sabah saatlerinde anjiyo oldu.

Yapılan anjiyo sonucu; Belediye Başkanı Çavuşoğlu'nun kalp damarlarında sorun tespit edilirken, bugün kardiyolog ve kalp damar cerrahi hekimlerinin yapacağı değerlendirmeler sonucunda stend uygulamasıyapıldığı belirtildi.

Az Önce Saat:18:45 sularında Telefonla FİB Haber Genel Koordüntörümüz Fikret Çapacı kendisi ile görüştü.
Acıgöl Belediye Başkanı İsmail Çavuşoğlu şuan Anjiyo olduğunu çok şükür cerrahi bir müdaheleye gerek kalmadığını ve sağlık durumunu çok iyi olduğunu belirterek şuan Kayseri de hastanedeyim.Allah izin verirse Pazartesi günü taburcu olacağım.Burada FİB Haber.Com olmak üzere tüm Acıgöllü ve Nevşehirli hemşehrilerime beni arayan soran dua eden herkese teşekkür ediyorum Allah razı olsun dedi.


FİB Haber Merkezi olarak Gönüllerin Adamı Acıgöl Belediye Başkanımız Sayın İsmail ÇAvuşoğlu na bir kez daha geçmiş olsun diyor Acil şifalar diliyoruz.