Acıgöl Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 'Çocukların Düşü Acıgöl’ün Gülüşü' projesi kapsamında yetim ve öksüz çocuklar için özel bir etkinlik düzenlendi.

Tatlarin Belediyesi ve Acıgöl Belediyesi'ninde destek verdiği program, Tatlarin barajı mesire alanında gerçekleştirildi.

Çocuklar için yüz boyama etkinliği ile başlayan şenlikte isteyen çocukların yüzleri rengarenk boyandı. 

Çocukların evlerinden özellikle de bilgisayar başından uzaklaşmasını sağlayarak doğayla kucaklaşmasını ve geleneksel oyunların çocuklar tarafından öğrenilerek yaşatılmasını amaçlayan, uçurtması olmayan çocuklara uçurtma hediyesi dağıtılan şenlikte, halat çekme gibi çeşitli oyun ve eğlenceli yarışmalar da yer aldı. Şişme oyun grubunda gönüllerince eğlenen çocuklara çeşitli ikramlarda da bulunuldu.

Düzenlenen etkinliğe Acıgöl Kaymakamı İsmail Battal, eşi Ebru Battal, Acıgöl Belediye Başkanı Mehmet Eroğlu, Tatlarin Belediye Başkanı Ercan Selvi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Semih Kırım, İlçe Gençlik Spor Müdürü Murat Çakar, İlçe Müftüsü Yaşar Zengin, SYDV Müdiresi İlknur Değerlier, Yazı İşleri Müdiresi Leyla Yiğit ve daire amirleri  iştirak ederek çocukların bu mutlu gününde yanlarında oldular.

'Çocukların Düşü Acıgöl’ün Gülüşü' projesi kapsamında Tatlarin mesire alanında gerçekleştirilen programa katılan İlçe Kaymakamı İsmail Battal, çocuklarla birlikte eğlenerek, çocuklarımıza pamuk şekeri ikram etti.

Şenlik havasında gerçekleştirilen etkinlikte katılımcılara yemek ikramı yapılırken, Acıgöl ve çevresinde yaşayan yetimlere yönelik düzenlenen programda palyaço, maskotlar, animasyon ekibi ve şişme oyun parkurlarında çocuklar gönüllerince eğlendiler.

Proğram sonunda mutlulukları gözlerinden okunan çocuklar SYDV Müdiresi İlknur Değerlier'in etrafını sararak bu güzel organizasyon için kendisine teşekkür ettiler.