AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, AK Parti Genel Merkezi tarafından verilen görevlendirme ile ziyaret, inceleme, görüşme ve hemşehri buluşmaları için Almanya'da ziyaretlerine devam ediyor.

Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Açıkgöz ve Savran MÜSİAD Hessen şubesi ile Fortuna Düsseldorf Futbol Takımının sponsoru Murat Beyazyüz’ü ziyaret etti.

Ziyaretlere ilişikin açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Almanya’da çalışkanlıklarıyla hizmet sektöründe iyi bir yere gelen vatandaşlarımız, yaşadıkları ülkenin değerlerine de katkı sağlıyorlar. Fortuna Düsseldorf Futbol Takımının sponsoru Murat Beyazyüz’ü ziyaret ettik, samimi ve içten ev sahipliği için teşekkür ediyoruz." dedi.

“Türkiye Yüzyılı’nı inşa ederken istiklal ve istikbalimiz için 2023 çok önemli.” diyen MÜSİAD Hessen şube başkanlığımızı ziyaret ettik. Muhsin Kıdık Başkanımıza, hemşehrimiz Yönetim Kurulu Üyesi Salih Taşdirek abimize ve değerli üyelerine teşekkür ediyoruz." dedi.

Açıkgöz ve Savran, hafta sonu Almanya’nın farklı kentlerinde hemşehrileri ile buluşmayı sürdürecek.