AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ile birlikte İstanbul Ümraniye'de yürütülen seçim çalışmalarına katıldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "İstanbul'dayız. Sanayi bölgelerinde çalışan ve evi olmayan işçi kardeşlerimizin uygun şartlarda ev sahibi olabilmeleri için TOKİ Başkanlığımız ile bir proje yürütüyoruz."

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum ile İstanbul/ Ümraniye Çakmak Sanayi Sitesinde vatandaşlarımızla buluştuk. Sn. Bakanımızdan işçi kardeşlerimize ve ailelerine de müjde geldi.

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, AK hizmetlerimizle 14 Mayıs'tan sonra da Türkiye’yi büyütmek ve güçlendirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Aziz milletimize hizmetkâr olabilmek için daha fazla ter dökecek, daha çok koşturacağız.Bizim şarkımız da, millete hizmet aşkımız da hiç bitmez." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Genel Başkan Yardımcımız, Teşkilat Başkanımız Sn. Erkan Kandemir ile İstanbul’dayız.

İnanç,
İrade,
Mücadele,
Kararlılık,
Özgüven ile 

Türkiye Yüzyılı’nı müjdeleyen aziz İstanbul! Recep Tayyip Erdoğan" dedi.