Bilkent Center Ankara’da gerçekleştirilen TRT ve NETCO ortak yapımı “Elif ve Arkadaşları: Kapadokya” filmin galasına, TRT Genel Müdür Yardımcısı Muhammed Ziyad Varol, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, TRT Çocuk Kanal Koordinatörü M. Bora Durmuşoğlu, NETCO Yapımcısı İsa Doğmuş, Nevşehir Milletvekili a.adayı Serkan Vural ve çok sayıda davetli katılım gösterdi.

Projenin fikir kısmını AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün ve senaryo örgüsüne Eğitimci Yazar Metin Sakınç’ın katkı sağladığı macera dolu çizgi sinema 28 Nisan’da tüm Türkiye’de vizyona girecek.

Projenin hayata geçirilmesinden memnuniyet duyduğunu dile getiren Milletvekili Mustafa Açıkgöz," Kapadokya’yı her alanda, her kuşağa tanıtmak ve keşfederek sevdirmek için çalışıyoruz. TRT Çocuk ve Kapadokya markaları güç ve elbirliğiyle çocuklarımızı ve ailelerini Sevdamız Nevşehir’e, Kapadokya’ya davet ediyoruz. İyi seyirler diliyorum…" dedi.

Kapadokya Alan Başkanlığının da Nevşehir’in tanıtımına katkı sağlaması adına desteklediği çizgi film alanında ilkleri barındıran bir proje olarak dikkat çekiyor…