Nevşehirliler Dikkat! Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu çok özel ve önemli açıklamalarda bulundu. 

Seçime adım adım yaklaştığımız şu günlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nin Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu’da seçim çalışmalarına hız verdi. Tüm kesimden büyük destek gören Doğu, gece gündüz demeden vatandaşlar ile bir araya gelerek istişarelerini sürdürüyor. Açıkladığı 63 proje ile de “en çok projesi olan aday” unvanını alan Adnan Doğu, vatandaşlara da sık sık hem projeleri, hem de şehrin geleceği için mesajlar vermeye devam ediyor. 

“NEVŞEHİR HİZMETE DOYACAK!”
“Nevşehir’in değişimine sayılı günler kalırken, gençlerimizle, çalışanlarımızla, kadınlarımızla, yaşlılarımızla, çocuklarımızla bu şehirde herkesi kucaklayan bir siyaset izliyoruz.“ diyen Doğu, “Bu duygu ve düşüncelerle de seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu şehir yıllardır hizmete aç kalmış bir şehir. Bizler bu şehri hizmete doyuracağımızın sözünü şimdiden veriyoruz. Bu şehri geliştirecek güç Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi’nde vardır. Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’de bu şehirde ki hizmet eksikliğini biliyor ve bu yüzden de Nevşehir’e ayrı bir önem veriyor.” dedi. 

“YAPSA YAPSA MHP YAPAR”
“Bu şehirde kentsel dönüşümü yapsa yapsa MHP yapar, Çevre yolunun yapsa yapsa MHP yapar, Şehirde ki göçmenlerin dağınıklığını düzenlese düzenlese MHP düzenler, Park sorunun çözse çözse MHP çözer, Kent Meydanının yapsa yapsa MHP yapar. Bu ve buna benzer şehrin birçok sorunun kısacası yapsa yapsa MHP yapar.” diyen Belediye Başkan Adayı Adan Doğu, “Sözümüz söz, sözümüz esnaf sözü. 31 Mart 2024 gününden sonra şehrin sorunları, vatandaşın talepleri tek tek çözüme kavuşacak.” dedi.