Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu, Umudun kendilerinde olduğunu söyleyip, “gümbür gümbür geliyoruz” dedi. 

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir’de bu seçime çok ama çok sıkı çalışıyor. MHP Genel Başkan yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın da desteğini alan partililer özellikle il merkezinde işleri sıkı tutuyor. Gece gündüz demeden Nevşehir’in girilmedik mahalle ve sokağını bırakmayan heyet, vatandaşlara değişimin faydalarından ve Adnan Doğu’nun projelerinden bahsediyor.

Bu çalışmalar hakkında konuşan MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu, Doğup büyüdüğüm bu caddeler, bu sokakları adım adım, karış karış biliyorum. Bu şehre kimin ne yapabileceğini de çok iyi biliyorum. Bu anlamda 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde halkımız Milliyetçi Hareket Partisi kadrolarına bir şans tanısın istiyorum. Tüm kalbimle söylüyorum bu şehri hep birlikte yeniden şekillendirip, geliştireceğiz. Projelerimiz ortada. Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli bizlere bizzat Nevşehir için sözü var. Kendisi ‘Nevşehir için  ne isteniyorsa o olacak’ dedi. Bende halkıma esnaf sözü diyerek verdiğim sözleri bir kez daha yeniliyorum. Bizlerin söz ağzından birkez çıkar.” dedi.

“DEĞİŞİME SAYILI GÜN KALDI”

Doğu açıklamasının devamında ise; “Nevşehir’in değişimine sayılı günler kalırken, hemşehrililerimizi kucaklamaya devam edip, selam verip, selam alıyoruz. Hemşehrilerimizin sorun ve görüşlerini dinledik 31 Mart akşamı Nevşehir’de Milliyetçi Hareket Partisi’nin yerel iktidarı başlayacağını mutlu günlere nasıl uyanacağımızı anlatıyoruz. Nevşehirlinin umudu bizlerde. Allah’ın izni ile gümbür gümbür geliyoruz” dedi.