Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu, öğrencilere yönelik muhteşem projesini duyurdu. 

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Nevşehir’de siyaset alevlendi. MHP’nin Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu aday tanıtım toplantısının ardından bomba projelerini açıklamaya başladı. 

Tek tek açıklanan projenin içeriği gayet dolu. Bu şehirde yaşayan vatandaşları memnun edecek projenin ilki öğrencilere yönelik oldu. Bu durum hem öğrenciyi, hem de velileri rahatlatacak.  

“Bu şehir için canla başla çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” diyen MHP Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu, “Allah takdir ederde 1 Nisan sabahı göreve gelirsek bu şehir için yapacağımız en önemli projelerden bir tanesi de öğrencilerimize yönelik olacaktır. Şehrimizde ki ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının her eğitim dönemi öncesinde tek tek tespit edip bot, mont ve kırtasiye yardımları yapacağız. Bunun yanı sıra öğrencilerimiz ulaşım ücretlerinin yüzde 50’lik kısmını bizler sırtlanmayı hedefliyoruz. Ayrıca Üniversite sınavlarında ilk 40 bine giren öğrencilerimize de 2 bin 500 TL harçlık vereceğiz.” dedi. 

“HALKIMIZI HEYECANIMIZA ORTAK EDECEĞİZ”

“Bizler ne yapacaksak kendi memleketimizin insanları için yapacağız. Bu şehir bizim ve bu şehri el birliği ile geliştireceğiz.” diyen Doğu, “Hemşerilerim için birbirinden güzel projelerimizi ilerleyen günlerde tek tek açıklayarak heyecanımıza vatandaşlarımız da ortak edeceğiz.” dedi.

Adnan Doğu’ya büyük ilgi var

MHP’nin adayı Adnan Doğu’ya il genelinde esnaf, vatandaşlar ve öğrencilerce büyük ilgi var. 

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler için Nevşehir Belediye Başkanlığından aday olan şehrin sevilen ismi Adnan Doğu, saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yaptığı ziyaret ve hoş sohbetler ile gönüllere dokunan Doğu’yu ise Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, İl Yönetimi ve Ülkü Ocakları da yalnız bırakmıyor. Çok kalabalık bir şekilde sahada boy gösteren heyet, gündüz esnaf ve vatandaşları ziyaret ediyor. Akşam saatlerinde de ev ziyaretleri yapıp “Bu şehre ne yapabiliriz?” konusunu masaya yatırıyor. 

Doğu ve ekibine öğrenci kesiminden de büyük ilgi gösterildiği gözlemlendi. Bu yüzden de Doğu ilk projesinin öğrencilere yönelik yapacağı öğrenildi. Adnan Doğu süreç boyunca şehir için çok ama çok önemli projelerini tek tek dile getirip sahada anlatmaya devam edecek.