AK Parti Çat Belediye Başkan Adayı Hüseyin Çetinkaya, Nevşehir gündemin adresi FİB Haber.com internet gazetemizi ziyaret ederek Genel Koordinatör İbrahim Uysal ve yazı işleri müdürü Fikret Çapacı ile görüştü.

AK Parti Çat Belediye Başkan Adayı Hüseyin Çetinkaya, ziyarette adaylık başvurusuna nasıl karar verdiğine, hizmete talip olurken belediye başkanı olması durumunda ne gibi çalışmalar ve hizmetler yapacağına dair bilgiler verdi.

Çat halkının kendisine gösterdiği ilgi ve alakadan son derece memnun olduğunu ifade eden Başkan adayı Çetinkaya, “Samimiyet, tebessüm ve muhabbetle sevdalısı olduğum Çatlı hemşehrilerimizin gönlüne giriyor, onların taleplerini can kulağıyla dinliyoruz. Vatandaşlarımız Çat için AK Parti belediyeciliği diyor, hep birlikte Yeniden Çat diyoruz” dedi.

Gönül belediyeciliğine talip olduklarını söyleyen Başkan adayı Çetinkaya, Nevşehir yerel basının yerel yönetimler için ne kadar önemli olduğuna değinerek, “Sizleri yakından takip eden bir okuyucunuz ve aynı zamanda bir siyasetçi olarak yerel basının önemini biliyorum, Yerel basına her zaman önem verdim, Allah nasip ederde belediye başkanı olarak halkımızın huzuruna çıkmak nasip olur ise bu şehrin kalkınması için el birliği yapacağız” dedi.

Adaylığının hayırlı olmasını dile getiren FİB Haber Gazetesi Genel Koordinatörü İbrahim Uysal ve Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'da Başkan adayı Hüseyin Çetinkaya'ya başarılar dileyerek, “Seçimin sonunda kazanan inşallah Çat olur” şeklinde konuştu.

F50182Ba D1D6 4E42 8Caa 40Ca9D89Fbe0