AK Parti Nevşehir İl Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi, AK Parti Çat Kadın Kolları Başkanı Ruşen Karataş'ın istifası üzerine Çat Kasabasını ziyaret ederek Ümüş Gülal'ın atamasını gerçekleştirdi. 

AK Parti Çat Kadın Kolları Başkanı Ümüş Gülal, 50 kişilik yönetim kadrosuyla, Çat Belediye Başkan Adayı Hüseyin Çetinkaya ile bir araya geldi ve Çat'ta seçim çalışmalarına hız kesmeden devam edileceğini belirtti.

AK Parti Çat Kadın Kolları Başkanı Ümüş Gülal ise yaptığı açıklamada, “Uzun yıllardır gönül verdiğim partimde yeni bir görevle hizmet etmeye devam edeceğim. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğündeki davamız için özverili ve gayretli bir şekilde partimin başarısı için çalışacağım. Beni bu göreve layık gören başta İl Kadın Kolları Başkanımız Sayın Elife Çelebi olmak üzere milletvekillerime, il başkanımıza ve ilçe başkanımıza teşekkür ediyorum. Yeni yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte partimizin başarısı için durmadan çalışacağız. Çat Belediye Başkan adayımız Hüseyin Çetinkaya ve belde Başkanımız, yönetim kurulu üyelerimizle partimizin başarısına, 31 Mart'ta yeniden zafer kazanmak için hedefe birlikte yürüyeceğiz “dedi.