AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları, 14 Mayıs Genel seçimlerinin önemini daha güzel bir şekilde anlatabilmek için sokak sokak gezip vatandaşlara gazete dağıttı.

Türkiye Yüzyılı İçin Doğru Adımlarla Yola Devam! 

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçimlerinin Türkiye gençliği için çok önemli olduğuna vurgu yapan AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı, "Bu ülkede 18-25 yaşındakileri adam yerine koymayan bir sistem vardı. Mesele aday olup olmamak değil gençlerin yönetimde de yer almasıdır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan göreve geldiği günden beri 'Hareketimizin göz bebeği gençlerdir' demiştir. 30 yaşından önce kimse aday olamıyordu. Çok şükür önce seçilme yaşı önce 30'dan 25'e indi, sonrasında da 18'e indi. Cumhurbaşkanımız bizlere değer verdi, sorumluluk verdi ve güvendiğini gösterdi. İşte bunları anlatmak için sokak sokak, meydan meydan gezip vatandaşlarımıza bunları gazete dağıtarak anlatıyoruz." dedi.

Z KUŞAĞI YOKTUR

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Köybaşı, gençlerin "Z kuşağı" değil "TEKNOFEST kuşağı" olduklarını belirterek, "Toplumun gündemini boş yere meşgul eden 'Z kuşağı' zırvalarıyla, dayattıkları içi boş algılarla bu ülkenin gençlerini köleleştirme arzusunda olanlar bilmelidir ki 'Z kuşağı' yoktur 'TEKNOFEST kuşağı' vardır. Hiç kimsenin endişesi olmasın, bu kuşak üretir, çalışır, yarının Türkiye'sini Recep Tayyip Erdoğan ile inşa eder. 2053'e, 2071'e aşkla ama şevkle, sabırla, tevazuyla, samimiyetle, gayretle yürür." dedi.

Gerçeği görmek, doğru kararlar vermektir. Bu yüzden, Türkiye yüzyılı için doğru adımlarla yola devam.

Daha güçlü ve huzurlu bir Türkiye için 14 Mayıs'da Türkiye'miz, şehrimiz ve biz yarının sahibi gençler için çok önemli bir seçim gerçekleştirileceğine işaret eden Köybaşı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde daha nice eserleri milletimizle buluşturmak için doğrusu AK Parti diyor ve doğru adımlarla yola devam ediyoruz. 14 Mayıs inşaallah bir kez daha zafer günümüz olacak.” ifadelerini kullandı.