Nevşehir'de partisinin Seçim Ofisi'nin açılışına katılan Yıldırım, seçime 11 günlük bir sürenin kaldığını, bu süreçte rehavete yer olmadığını söyledi.

Yıldırım, “Bizim seçim ofisi açılışımız bile diğerlerinin mitinginden daha coşkulu. Değerli kardeşlerim bu coşkuyu, bu samimiyeti, bu muhabbeti gördükten sonra gönlüm rahat, buradan giderken huzur içinde ayrılacağım. Huzur şehri  Nevşehir. Nevşehir bu işi bitirmiş. Size memleket sevdalısı, adam gibi adam, dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını getirdim.

Yıldırım: “Yolları böleriz ama Türkiye’yi böldürmeyiz”

AK Parti olarak seçimlerde vaat ettiklerini yerine getirdiklerini ifade eden Binali Yıldırım, şöyle konuştu: "Niğde'den geliyorum sesim biraz kısıldı, orada sesimi bıraktım Nevşehir'de ise gönlümü. Biz bugün seçim ofisi açacağız ama Maşallah alanda sanki miting yaparcasına bir kalabalık ve coşku var. Unutulmasın ki, bu seçim diğerlerinden çok farklı. Çünkü bu seçimlere dağdaki teröristler, FETÖ'cüler karışmaya başladı. Bu seçim 40 bin şehidimizin hesabının sorulacağı seçimdir. Türk milleti ay-yıldızlı bayrağın indirilmesine asla müsaade etmeyecektir. Herkes seçime giriyor, tamam savaşa gitmiyoruz seçime gidiyoruz ama bu terör örgütünü bu kadar şımartanların defterini sandıkta dürmek bizim hakkımızdır, bu milletin hakkıdır, bunu yapmaya mecburuz. Yoksa şehitlerimize hesap veremeyiz, haklarını ödeyemeyiz."

Yıldırım; "Yol medeniyettir. Yollar sevenleri kavuşturur. Bizler AK Parti olarak her şehirlerimizde yollar yaptık, yolları böldük gönülleri birleştirdik, milletimizi birleştirdik ama Türkiye'yi kimselere böldürmeyiz.  dedi.

14 Mayıs’ta tarih yazacağız

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimler için söz alan Yıldırım; "Değerli hemşehirlerim Nevşehirliler 14 Mayıs'ta tüm horontanızı alıp oylarımızı kullanalım. Sandıkları dolduralım Nevşehir'in üç Milletvekili adayını ayrırmadan Ankara'ya gönderelim ve Dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden Cumhurbaşkanı yapalım. Sizden isteğim ve talebim bu seçimlerde Nevşehir'den rekor üstüne rekor kırmanız. Biz 15 seçime girdik ve bu seçimlerde hep Nevşehir bizi açık ara birinci parti yaptı. Hepinize teşekkür ediyorum.” dedi" dedi.

Hafız Mahmut Kemikkıran hocanın yaptığı duaların ardından seçim ofisinin açılışını gerçekleştiren Yıldırım, AK Parti Nevşehir 28. Dönem Milletvekili adayları için teker teker destek ve oy isteyerek; "Görüyorum ki Nevşehir kararını çoktan vermiş. Nevşehir her şeyin farkında. 3-0 için söz vermiş. Nevşehir, 20 yıldır vatanı ve milleti için gece gündüz çalışan milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında. Allah utandırmasın gazamız mübarek olsun" dedi.

Açıkgöz; "14 Mayıs'ta Nevşehir'de yine tarih yazacağız"

Açılışta konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ise, AK Parti Genel Başkan Vekilimiz, İzmir Milletvekilimiz, Son Başbakanımız, Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Aksakallar Heyeti Başkanı, gönül adamı ve değerli büyüğümüz Sn. Binali Yıldırım, Nevşehirli hemşehrilerimizle hasret giderdi. Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Sevdalısı Nevşehirli hemşehrilerimiz 14 Mayıs’ta da Allah’ın izniyle Reis’inin yanında olacak. diye konuştu.

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran'da, “Kutlu güne az kaldı. Lafı çok uzatmaya gerek yok. Sayın Genel Başkan Vekilimiz ve son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım şehrimizi şereflendirdi. Bu tablo, bu birlik, bu beraberlik sandığa da yansıyacak. Türkiye'nin 13. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan olacak. Nevşehir’den 3 milletvekili adayımız da Ankara’ya gidecek ve meclis çoğunluğu da bizim olacak. “ dedi.

Kemikkıran: "Muhteşemsin NEVŞEHİR"

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran'da yaptığı açıklamasında; "Yine muhteşemsin Nevşehir. Emlak konutları seçim ofisimizi, son Başbakanımız, Genel Başkan Vekilimiz Binali Yıldırım ile açılışını gerçekleştirdik." dedi.

Açılışta ayrıca, AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Süleyman Özgün, Emre Çalışkan ve Mustafa Rauf Yanar da selamlama konuşması yaptı.

Çok sayıda Nevşehir halkının katıldığı seçim ofisi açılış programına AK Parti 27. dönem milletvekilleri, 28. Dönem milletvekili adayları ve Belediye Başkanlarıyla AK Parti teşkilatı tam kadro katıldı.