Adalet ve Kalkınma Partisi Nevşehir merkez Göreme Beldesi’nde seçim ofisi dualarla açıldı.

Açılışa AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Merkez İlçe Başkanı Murat Özkaya, Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Eski Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, ilçe ve belde teşkilatının yanı sıra mevcut belediye başkanları ve Göremeli çok sayıda vatandaş da katıldı.

Hafız Mahmut Kemikkıran hocanın Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başlayan AK Parti Göreme seçim ofisi açılış programı protokol konuşmalarıyla devam etti. Konuşmaların ardından kurdele kesilerek seçim ofisinin açılışı gerçekleştirildi.

Bu etkinlikte yapılan konuşmalarda, beldeye sunulan hizmet ve projelerin üzerine daha fazlasını eklemek için Mustafa Durmaz liderliğinde çalışacaklarının altı çizildi. Parti temsilcileri, adayın seçilmesi halinde söz verdikleri hizmet ve eserlerin beldede hayata geçirileceğini belirtti.

Vatandaşlar ise seçim ofisinin açılmasıyla birlikte Başkan adayı Mustafa Durmaz'a sevgi gösterilerinde bulundu.

Seçim ofisi açılışına katılan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran yaptığı açıklamasında; "Göreme İl Genel Meclis üyesi adaylarımız ve değerli teşkilat üyelerimiz ile Göreme Beldemizde Adayımız Mustafa Durmaz Başkanımızın seçim ofisi açılışını gerçekleştirdik. Göreme çok heyecanlı, Göreme kasabamız hazır ve kararlı..." dedi.

Mustafa Durmaz; “Durmadan çalışacağız"

AK Parti Göreme Belediye Başkan Adayı Mustafa Durmaz da; “Öncelikle katılımları için Değerli İl Başkanımız Sayın Ali Kemikkıran'a ve sevdalısı ve her daim emrinde olduğum Göremeli hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum.  Bu memlekette büyüdük biz bu memlekete bir borcumuz var. Bu borcu hep birlikte ödeyeceğiz diye konuştu. 

Durmaz, Kimse bizim rakibimiz değil biz Göreme'ye ne yapacağımızı ne yapmamız gerektiğini, Göreme'nin neye ihtiyacı olduğunu anlatacağız. Bunu anlatmak içinde, kapı kapı dolaşacağız, gönüllere gireceğiz. Yaşadığımız kasabamızın daha güzel hizmetlerle buluşması için gece gündüz çalışacağız. Aday gösterildiğimiz günden bugüne kadar hep sahadayız. Vatandaşlarımızın partimize ve şahsıma göstermiş olduğu ilgi ve alaka çok çok güzel. Bu da bizi ziyadesiyle memnun etmektedir. Hazırız ve kararlıyız” dedi.