Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti)'nin Gülşehir seçim İrtibat Bürosu'nun açılışı adeta mitinge dönüştü.

Gülşehir’de Kütüphane karşısındaki seçim ofisi açılışına, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, İl Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi, Belediye ve İl genel meclis üyeleri, ilçe ve belde teşkilatının yanı sıra mevcut belediye başkanları ve Gülşehirli çok sayıda vatandaş da katıldı. Yoğun katılım nedeniyle açılış adeta mitinge dönüştü.

Çiftçi, gövde gösterisi eşliğinde seçim ofisini açtı

Gülşehir Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi, seçim ofisi açılışında gövde gösterisi yaptı.

Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başlayan AK Parti Gülşehir seçim ofisi açılış programı protokol konuşmalarıyla devam etti. Konuşmaların ardından kurdele kesilerek seçim ofisinin açılışı gerçekleştirildi.

Vatandaşlar ise seçim ofisinin açılmasıyla birlikte Gülşehir Belediye Başkanı ve Adayı Fatih Çiftçi’ye sevgi gösterilerinde bulundu.

Seçim ofisi açılışına katılan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran;  "AK Parti Gülşehir Belediye Başkanımız ve Adayımız Fatih Çiftçi’nin seçim ofisi açılışını Milletvekillerim Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan , İl Kadın Kollarımız ve İl Genel Meclisi üyesi adaylarımız ile gerçekleştirdik. Gülşehir çok heyecanlı, Gülşehir ilçemiz hazır ve kararlı..." dedi.

Fatih Çiftçi; “Yeniden GÜLşehir diyoruz”

AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi burada yaptığı konuşmasında bugüne kadar yapılamaz denilenleri yaptıklarını bundan sonra da ara vermeden yapacaklarını söyledi.

Çiftçi, “2019 yılında göreve başladığımız ilk günden itibaren Gülşehir’imiz için gece gündüz çalıştık ve çalışmalarımıza da devam ediyoruz. Göreve başladığımız zaman yapamaz dedikleri her şeyi yapmanın gururunu yaşıyoruz. Gülşehir halkı bizlere güvendi bizlerde o güveni çok şükür ki boşa çıkartmadık. Biz verdiğimiz sözleri tutmak için geliyoruz. Yaparsa AK Parti yapar sloganıyla biz yaptık ve yine biz yaparız diyoruz. Bugün görüyorum ki Gülşehir’imiz kararını vermiş. Gülşehir’imiz için ne yapsak az diyoruz ve yine yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Gülşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi’nin konuşmaları sık sık sloganlar ile kesilirken ilçe halkının coşkusu görülmeye değerdi.

Gülşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi de şunları kaydetti; “Öncelikle katılımları için Değerli Milletvekillerimiz Sayın Süleyman Özgün'e, Sayın Emre Çalışkan'a, İl Başkanımız Sayın Ali Kemikkıran'a ve sevdalısı ve her daim emrinde olduğum Gülşehirli hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum. 

Biz sevdalısı olduğumuz Gülşehir'de doğduk, bu memlekette büyüdük ve bizim bu memlekete bir borcumuz var diyerek çıktığımız bu kutsal yolculukta, Gerçek Belediyecilik mottosu ve Türkiye Yüzyılında gece gündüz demeksizin çalışarak, Gülşehir'deki eser ve yatırımlarımıza devam edeceğiz." diye konuştu. 

Fatih Çiftçi; “Belediyecilik bizim işimiz" 

Fatih Çiftçi, yaptığı açıklamada, “Bundan önce yaptığımız ve fark yarattığımız projelerimize yenilerini ekleyerek memleketimize hizmet etmeye devam edeceğiz. AK Parti’nin belediyecilik anlayışı sayesinde, Gülşehir’imizde sosyal, kültürel ve sportif manada güzel çalışmalar hayat buldu. Amacımız bu hizmet seferberliğinin artarak devam etmesidir.” dedi.

Fatih Çiftçi, "Kimse bizim rakibimiz değil, hizmetle ve yatırımlarla dolu beş yılın sonunda gelişen değişen büyüyen Gülşehir ilçemizi zirveye taşımakta kararlıyız. Biz Gülşehir'imize neler yaptığımızı ve neler yapmamız gerektiğini Gülşehir'imizin neye ihtiyacı olduğunu anlatacağız. Bunu anlatmak içinde, kapı kapı dolaşarak, gönüllerde yer edinmeye devam edeceğiz. Yaşadığımız ilçemizin daha güzel hizmetlerle buluşması için gece gündüz çalışacağız. Aday gösterildiğimiz günden bugüne kadar hep sahadayız. Vatandaşlarımızın partimize ve şahsıma göstermiş olduğu ilgi ve alaka çok çok güzel. Bu da bizi ziyadesiyle memnun etmektedir. 31 Mart’ta sandıkta tarihi bir fark atacağız. Gülşehir Belediyesi’ni, tekrar kazanıp adeta destan yazacağız. Hazırız ve kararlıyız” dedi.