AK Parti 28. Dönem Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve beraberindeki heyet, teşekkür ziyaretleri kapsamında Nevşehir sanayi sitesinde çeşitli meslek dallarında faaliyet gösteren esnafları işyerlerinde ziyaret ederek hayırlı işler dileklerinde bulundular.

AK Parti Nevşehir heyeti, sanayi esnaflarına gerek Cumhurbaşkanlığı ve gerekse de Milletvekilliği Genel seçimlerinde gösterdikleri desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Nevşehir sanayi esnafının yakın ilgisiyle karşıladığı AK Parti heyeti, sanayi esnaflardan 28 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçiminde aynı desteğin artarak devam etmesi temennisinde bulundular.

Türkiye Yüzyılı tüm milletimizin yüzyılı olacak...

"28 Mayıs seçimleri sadece bu ülkenin değil dünyanın kaderini belirleyecek" diyen AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, "Bu sebeple tarihi bir öneme sahip. Bu seçim Cumhur İttifakı ile Millet İttifakı arasında değil, Cumhurbaşkanımız ile dünya arasında. AK dava olarak büyük bir dönüşüm gerçekleştirdik. İçte ve dışta bundan rahatsız olanlar var. Cumhurbaşkanımızı devre dışı bırakmaya çalışan odaklar var. Ama biz var olmaya Doğru Adam ile Türkiye Yüzyılı’nı inşa etmeye hazırız ve kararlıyız!” diye konuştu.

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran; "14 Mayıs seçim zaferinden sonra Büyük bir aşkla 28 Mayıs zaferine yürüyoruz. Türkiye Yüzyılı 'nın inşası için durmadan, yılmadan, yorulmadan…" dedi.

Türkiye'nin çok büyük bedeller ödeyerek bu günlere geldiğini hatırlatan Savran, Türkiye'nin büyümesini, gelişmesini, güçlü olmasını isteyen vatandaşların sandığa gittiklerinde Dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan'a yani Doğru adam için doğru kararı vereceklerine inandığını ifade etti.

Ziyarette, AK Parti heyetine, Nevşehir Madeni İşler Odası Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve Nevşehir  Karoserciler, Marangozlar ve Ağaç İşleri Esnaf Odası Başkanı Ramazan Korkmaz'da eşlik ettiler.