31 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler yerel seçimlerine sayılı günler kala AK Parti Kaymaklı Belediye Başkan Adayı Halit Elma, Yeraltı Şehri Otoparkında açık hava mitingi düzenledi. Proğrama AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, İl Başkanı Ali Kemikkıran, ilçe ve belde teşkilatının yanı sıra mevcut belediye başkanları ve Kaymaklılı çok sayıda vatandaş da katıldı.

Halit Elma : "Nerede Kalmıştık"

AK Parti Kaymaklı Belediye Başkan Adayı Halit Elma, yerel seçimlere sayılı günler kala Kaymaklı ’da gövde gösterisi yaptı. Kaymaklı Yeraltı Şehri Otoparkında gerçekleştirilen miting, Kaymaklı’daki değişim rüzgârına ev sahipliği yaptı.

Burada büyük bir kalabalığa seslenen Belediye Başkan Adayı Halit Elma, miting alanında büyük bir coşkuyla karşılandı. Sloganlar ve afişler eşliğinde  platforma çıkan Halit Elma, 31 Mart’ın yeni bir dönemin başlangıcı olduğunu söyledi. Elma, “Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, herkesi kucaklayacağız ve o gerçek belediyeciliği, liyakatli ellerle hizmet belediyeciliğini kasabamızla yeniden buluşturacağız. Allah’ın izniyle sizlerle birlikte Kaymaklımıza hizmet etmek için geliyoruz” dedi.

Alanı dolduran yüzlerce vatandaşların büyük destek verdiği mitingte Başkan adayı Halit Elma; “Biz Kaymaklı'nın bu yılı için değil 50 yıl sonrasını imar etmek için buradayız. Ben bilirim değil biz biliriz demeye geliyoruz. Biz Kaymaklı’ya eser bırakmaya geliyoruz. Biz Kaymaklı'da nerede kalmıştık demeye geliyoruz ve Biz sizlerle birlikte beraber yürüyeceğiz bu yollarda. Bizim gönlümüz ak, alnımız ak, adımız ak. Ak olan ismimizle bu memlekete en güzel hizmeti yapacağız. Eşitlikle, adaletle, dürüstçe bu memlekete hizmet edeceğiz. Bize oy veren vermeyen ayrımı yapmadan her mahalleye, insanımıza eşit hizmeti götüreceğiz. Bu memlekette yaşayan herkes bizim vatandaşımız. Hiç bir vatandaşın arasında ayrım yapmadan en güzel şekilde bu memlekete hizmet edeceğiz. Vatandaşın parasını çarçur etmeden,  vatandaşın çoğunluğunun istifade edeceği yatırımlara nakit ve vakit ayıracağız. Biz sadece devletimizin ve vatandaşlarımızın emrinde olacağız. Sizlerin tüm varlıkları bizim için kutsal emanet olacak. Her şey şeffaf şekilde sizlerin gözünüzün önünde sizlere danışarak olacak. Daha önce biz yaptık yine yapacağız. Hazırız ve kararlıyız” dedi.

Vatandaşlara hitap eden Başkan Adayı Halit Elma, bu coşkulu kalabalığın 31 Mart’ın bir fragmanı olduğunu dile getirdi.

Zorlamayla, mecburiyetle hiçbir kimsenin miting alanına gelmediğini, katılan tüm vatandaşların gönülden destek vermek amacıyla alanda olduğunun da altını çizen Başkan Adayı Halit Elma, 31 Mart gecesi sandıklardan zaferle çıkacaklarını ve bu alanı tekrar coşkuyla doldurarak Kaymaklı’nın yeni hizmet dönemine güzel bir başlangıç yapacaklarını söyledi.

KAYMAKLI AK BELEDİYECİLİK yolunda...

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün; "Seçim heyecanı Kaymaklı'da bir başka güzel.Kaymaklı Belediye Başkan Adayımız Halit Elma'nın seçim mitingine katılmaktan mutluluk duyduk. Kaymaklı Beldemiz Gerçek Belediyecilik anlayışına geri dönmekte kararlı. Hasretimiz Bitiyor Şimdi Vuslat Zamanı. Türkiye Yüzyılı Şehirler için Kaymaklı Hazır Kaymaklı Kararlı" dedi.