Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Kayseri'de gerçekleştirdiği mitinge katıldı.

Belediye Başkanı Aktürk; "Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı'mız Sn. Necmettin Bilal Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Sn. İbrahim Kalın ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanımız Sn. Fahrettin Altun ile Cumhurbaşkanımızın büyük bir coşkuyla gerçekleştirdiği Kayseri Mitinginde bir araya gelerek memleketimizi konuştuk, hasbihal ettik." dedi.

Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen tarihi mitinge şahitlik ettiğini ifade eden Başkan Aktürk; "Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın Kayseri mitingi rekor katılımla oldukça görkemli geçti. Elhamdulillah necip milletimiz 14 Mayıs kararını çoktan vermiş. 14 Mayıs şimdiden hayırlı, uğurlu olsun!" dedi.

Ak Parti Kayseri mitingine kaç kişi katıldı? Recep Tayyip Erdoğan açıkladı…

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kayseri mitinginde coşkulu kalabalığa yaptığı konuşmasında "Havalimanından buraya gelene kadar yoldakiler hariç; resmi rakam şu anda bu meydan rekor kırdı, 135 bin kişi bu alanda. Bay bay Kemal, bak Kayseri ne diyor? " ifadelerini kullandı.