AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan, Belediye Başkanı Mehmet Savran ve İl Başkanı Ali Kemikkıran ile birlikte Nevşehir OSB'de faaliyet gösteren firmaları ziyaret ettiler.

AK Parti heyeti daha sonra Nevşehir Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Kahraman ve yönetimini ziyaret ederek istişare ve değerlendirme toplantısı düzenlediler..

Sanayicilerin talep ve beklentilerini aktardı

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir OSB Başkanı İlhan Kahraman, OSB’nin mevcut durumu, yürütülen çalışmalar ile OSB tarafından gerçekleştirilen yatırımlar hakkında bilgiler verdi.  Başkan Kahraman, Nevşehir’e ve ülke ekonomisine değer katmak için Nevşehirli sanayiciler ve Nevşehir OSB olarak yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını ifade etti. Sanayicinin talep ve beklentilerinin konuşulduğu görüşmede Başkan Kahraman, sanayicinin önünü görmesi adına ekonomik öngörülebilirliğin ve istikrarın şart olduğunu aktardı.

Nevşehir OSB’nin ilimiz ekonomisi için büyük önem arz ettiğini ifade eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün; "Organize Sanayi Bölgemizdeyiz. Heyetimiz ile OSB bölgemizde faaliyet gösteren Bahtiyar Doğan Gıda Sanayi, Akarlar Toptan,  Ertuğrul Tarım Makinalarını Tesislerini ve çalışanları ziyaret ettik. Ardından Boğaz Organize Sanayi Bölgesinin mütevelli heyeti ile istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Her zaman yanlarında olduğumuzu ilettik" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan;"Kent ekonomisinin kalkınmasına yönelik projeleri desteklemeye devam edeceklerini ve özellikle ilimiz OSB ile ilgili talep edilen konuları gündeme alarak sonuçlanmasını sağlayacaklarını ifade etti.

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran; "Organize sanayi bölgemizin Mütevelli heyeti ile bir araya gelip, istişare ve değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik." dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran; "Organize Sanayi Bölgemizdeyiz. Milletvekillerimiz Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan , Belediye Başkanımız Mehmet Savran ile beraber OSB bölgemizde istihdam sağlayan fabrikalarımıza hayırlı işler dileyip. Fabrikalarda çalışan kardeşlerimize kolaylıklar diledik" dedi.