AK Parti Nevşehir Milletvekili A. Adayı Av. Mehmet Yücel, STK ziyaretleri kapsamında Nevşehir Ticaret Borsası  Başkanı Sayın İbrahim Salaş ve Nevşehir  Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (NEVESOB) Başkanı Mehmet Pınarbaşı'yı makamlarında ziyaret etti.

Milletvekili Aday adayı Av. Mehmet Yücel ziyaretlerinde Borsa ve Oda Başkanlarına, hedeflerini ve projelerini anlatarak, istişarelerde bulundu, destek istedi.

YÜCEL: “SİZİNLE ÇALIŞMAKTAN ŞEREF DUYARIM”    

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Mehmet Yücel, “Kıymetli Başkanım, bizleri makamınıza kabul ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Bahsettiğiniz gibi sizinle bir abi-kardeş hukukumuz var. Nevşehir'in gelişimi için yaptığınız çalışmaları ve geliştirdiğiniz projeleri bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum. İnşallah nasip olursa önümüzdeki seçimde listede yer alırsak sizinle çalışmaktan şeref duyarım. Bizleri buraya kabul ettiğiniz için teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Milletvekili Aday adayı Av. Mehmet Yücel'in ziyaretinden duydukları mutluluğu ifade eden Oda Başkanları da, "Sayın Yücel de bizim diğer aday adayları gibi memleketimizin bir evladı. Genç, hukukçu kardeşimizin siyaset arenasına girmesi bizleri mutlu etti. Umarım Yeni Türkiye’nin inşaasında Mehmet Yücel gibi başarılı isimlere görevler verilir, sözleriyle aday adaylığı sürecinde Yücel'e başarılar dilediler."