AK Parti Nevşehir Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yapan Serkan Vural, ziyaretlerine ilk doğduğu topraklardan başladı.

Avanos ilçesine bağlı Özkonak beldesine gelen A.Adayı Serkan Vural, burada vefat eden aile büyüklerinin mezarını ziyaret ederek dua etti.

Ardından Özkonak Belediye Başkanı Abdülkadir Macit'i makamında ziyaret ederek destek isteyen AK Parti’den Nevşehir Milletvekili aday adayı Serkan Vural, daha sonra sırasıyla Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş ve Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk'ü  makamlarında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Ziyaretleri sırasında ilgiyle karşılanan Vural, “Teşkilatımızın bir neferi olarak, ülkemizin yüzyılı için var gücümle çalışmaya devam ediyorum. 2023 Cumhurbaşkanlığı genel seçimlerinde milletimizin bize duyduğu güvene layık olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Borsa Başkanı Salaş'a ziyaret...

AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Serkan Vural, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Ticaret Borsası'nın Nevşehir ekonomisinin kalbi olduğunu söyleyen aday adayı Serkan Vural ise, "Nevşehir il genelinde yaşayan vatandaşlarımızın yarıya yakını hayatını tarım ve hayvancılıktan kazanıyor. Ticaret Borsası'nın da doğal olarak en önemli kalemleri, tarım ve hayvancılık. Her fırsatta dile getirdiğim gibi Nevşehir'de kalkınma, tarım ve hayvancılığın gelişmesiyle, bu konu da gerçekleştirilecek atılımlarla mümkün olacaktır. Bunun için birlikte çalışmak, birlikte üretmek ve el ele vermek başarıyı getirecektir" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Salaş, Milletvekili Aday adayı Serkan Vural'a seçim sürecinde başarılar diledi.

Avanos'ta esnaf ziyaretlerinde de bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili a. adayı Serkan Vural, çeşitli meslek gruplarında faaliyet gösteren  esnafları ziyaret etti.