AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı, yaptığı yazılı açıklama ile 3 yıldır sürdürdüğü başkanlık görevini işlerinin yoğunluğu nedeniyle bıraktığını açıkladı.

Görevinden istifa eden AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı yaptığı açıklamasında şunları ifade etti;

"DEĞERLİ KAMUOYU;

Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kutlu davasında İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini her daim büyük bir onur duyarak yaptım. Partimizde kademe fark etmeksizin aldığım her görevi layıkıyla yerine getirebilmek için elimden gelen gayreti gösterdim.

Görevde bulunduğumuz 3 sene içerisinde "Tevazu, Samimiyet ve Gayret" anlayışıyla 3 kademe İl-İlçe tüm teşkilatlarımız ile büyük bir ailenin fertleri olarak güzel bir uyum içerisinde çalıştık. Bunun sırrı ise ben değil "BİZ" olabilmekti ve biz de bunu başarabildik. Bu birlik ve beraberlik sayesinde Türkiye Yüzyılının mimarı Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ı tarihi 2023 seçimlerinde tekrardan Cumhurbaşkanı, partimizi ise birinci parti olarak sandıklardan çıkarmanın gururunu çok şükür yine hep birlikte yaşadık.

Geldiğimiz bu süreçte ise iş hayatımın yoğunluğu nedeniyle İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevimden müsaademi istemiş bulunmaktayım. Bu süreç içerisinde başta beraber yol yürümekten onur ve gurur duyduğum ağabeyim, İl Başkanımız Sn. Ali Kemikkıran'a, Kıymetli Milletvekilimiz Sn. Süleyman Özgün'e ve Milletvekili Emre Çalışkan'a, İl-İlçe-Belde Belediye Başkanlarımıza, İl-İlçe 3 kademe teşkilatlarımızın her bir ferdine, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan'a, MYK ve MKYK Üyelerimize, İlçe Gençlik Kolları Başkanlarıma ve Yönetimlerine, Üniversite ve Lise Teşkilatlarıma ve özellikle de Yönetimimde bulunan gece gündüz demeden beraber yol yürüdüğüm dostlarıma, kardeşlerime teşekkürlerimi sunuyorum.

Kalın sağlıcakla.. Haluk KÖYBAŞI