AK Partili Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Belediye Başkanı Hasan Ünver referandum çalışmaları kapsamında Nevşehir Halk Pazarı'nda esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek destek istedi.

Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen ile birlikte Pazar yerindeki sosyal tesislerde pazarcılarla bir araya gelip çay içen AK Parti Nevşehir Heyeti, hem referanduma ilişkin pazarcıların sorularını yanıtladı, hem de onlara referandumun ülkemizin açısından önemine değinerek Halk oylamasında evet oyu istedi.


AK Partili Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. M.Ali Tanrıver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ile pazar esnafı ve vatandaşlar ile tek tek tokalaşarak sohbet etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, 16 Nisan’da evet ile Türkiye’nin şahlanışının da kararının verileceğini söyledi.
Açıkgöz," Nevşehir Kapalı Pazar yerimizi ziyaret ediyoruz. 15 yıldır; eserlerimizle, hizmetlerimizle ve yapacaklarımızla konuştuk. Milletimiz kararlı.16 Nisan'da kendi iradeleriyle, EVET oylarıyla millet egemenliğini tescilleyecekler.Türkiye'de artık güçlü hükümetler dönemi başlıyor. Vesayetçiler; milletimizin 16 Nisan'daki EVET oyuyla tarihin derinliklerine gömülecek.
Güçlü Türkiye'nin yarınları olan çocuklarımızın istiklali ve istikbali için EVET diyoruz. Memlekete hizmet etmek aşk ve sevda işidir.Bizim sevdamız Nevşehir , gücümüz millet, davamız Güçlü Türkiye'dir. Biz, birlikte Türkiye'yiz
" dedi.

Türkiye’nin yönetim yapısına bakıldığında bir çift başlılığın aleni görüldüğünü belirten Milletvekili Açıkgöz, “Çift başlılığının ortadan kalkması gerekiyor. Bu sistem sayesinde hükümet krizlerinin önüne geçilecek. Cumhurbaşkanlığı sisteminin getirilmesindeki en önemli sebeplerden bir tanesi istikrarı sağlamak için seçimlerin 1 yılda, 2 yılda, 6 ayda değil, 5 yılda bir yapılması ve hükümet krizlerinin önüne geçilmesi. 16 Nisan, ülkemiz için gerçekten büyük bir sınav olacak” ifadelerini kullandı.

16 Nisan referandumunun Türkiye için dönüm noktası olduğuna işaret eden Milletvekili Mustafa Açıkgöz,, "Hain terör örgütü FETÖ'nün 15 Temmuz'da kalkıştığı darbe ile yıkılmayan ülkemiz, bu örgütü maşa olarak kullanan devletlerin tehdidi altında. Yeniden kalkınmamız ve dünya mazlumlarının sesini güçlü bir şekilde duyurmamız için 16 Nisan referandumu hayati bir önem taşıyor. Milletimizin bu dönüm noktasında devletimiz için en doğru olan kararı vererek referandumda evet oyu vereceğini düşünüyorum" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk'te Türkiye’de istikrar ve istikbalin devamı için Nevşehirlilerin ‘Evet’ diyeceğine inandığını ifade ederek, “Türkiye’nin istikrara ihtiyacı var. Türkiye’nin istikrarı için önümüzde fırsat var. Bu halk oylaması Türkiye’nin istikrarı ve istikbali için önemli” diye konuştu.


AK Parti'nin iktidara geldiği günden bu yana yaptığı çalışmalar neticesinde ekonominin ayakta kaldığını ifade eden Belediye Başkanı Hasan Ünver'de, "Gezi Olayları döneminden beri ülkemize saldırıyorlar. Özellikle 15 Temmuz ve sonrasında ekonomimizi çökertmek için ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Ancak devleti yöneten kadrolarımız yıllardır başarılı bir politika izlediği için ayakta kalmayı başardık. Şimdi ise referandumda "hayır" cephesine destek olarak sandıktan çıkarmak istiyorlar. Akıllarında Türkiye'ye diz çöktürmek var. Ancak milletimiz buna izin vermeyecektir" şeklinde konuştu.

Yapılan esnaf ziyaretlerinde pazarcı esnafları ve vatandaşlar AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’ e büyük sevgi gösterisinde bulundular.