AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı deprem bölgesinde kullanılmak üzere acil yardım malzemeleri yüklü dört tırı deprem bölgesine gönderdi.

Depremin ilk anından itibaren kriz masası oluşturan AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı'nın Ekmek, su, konserve, kahvaltılık, hijyen malzemeleri, peçete, kağıt havlu, çocuk bezi, mont, bot gibi acil yardım malzemelerinden oluşan 4 tır dolusu yardım konvoyu deprem bölgesine gönderildi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, başlattıkları yardım seferberliği kapsamında Nevşehir’den Osmaniye’ye kardeş eli uzattıklarını, depremzede vatandaşların afet bölgesinde kullanılmak üzere eldiven, mont, bot, bere, çocuklar için mont ve kışlık giyecek, tüplü katalitik soba, tüp, yatak, battaniye, gıda kolisi, konserve, çocuk bezi ve temizlik malzemesi yardımı gönderdiklerine vurgu yaparak, yardımların devam edeceğini söyledi.

KEMİKKIRAN: "NEVŞEHİR AFET İÇİN TEK YÜREK…"

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, "Türk milletinin yardımseverlik duygusunun, birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde hep en yüksek seviyede olduğunu biliyoruz, yaşanan deprem felaketinin ardından acil yardım bekleyen vatandaşlarımıza el uzatmak için biz de İl Başkanlığı olarak elimizden geleni yapıyoruz. Bu vesile ile depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun, " diye konuştu.