AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanlığında devir teslim töreni gerçekleştirildi. AK Parti Merkez İlçe BaşkanıFerit Yiğitarslan, görevini yeni atanan Av. Murat Özkaya'ya devretti.

AK Partinin ilçe binasında düzenlenen devir teslim töreninde konuşan Ferit Yiğitarslan, "Yapılan istişareler sonucunda yeni Merkez İlçe Başkanımız Değerli Ağabeyim Murat Özkaya olmuştur. Partimize şehrimize ve şahsına hayırlar getirsin inşallah. Her zaman her koşulda Murat Başkanımın emrinde olduğumu bildirir kendisine muvaffakiyetler dilerim" dedi.

Eski yönetimden görevi devralan yeni AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Murat Özkaya; "Genel merkez ile yapılan istişareler sonucunda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ve Genel Başkan Yardımcımız Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir’in atamaları ile Nevşehir Merkez ilçe baskanlığı görevi tarafıma tevdi edilmiştir. Bayrağı devraldığım kardeşim Ferit Yiğitarslan başkanıma şu ana kadar yapmış olduğu hizmetler için ayrıca şükranlarımı sunuyorum. İlk günkü aşk ve heyecanla şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun." dedi.

Konuşmaların ardından önceki dönem ilçe başkanı Yiğitarslan, yeni başkan Özkaya'ya çiçek takdim etti.