AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı İsmail Usta, AK Parti İl başkanlığının düzenlediği aday tanıtım toplantısı kapsamında Nevşehir'in tüm İlçelerini ziyaret ederek ilçe teşkilatları ile bir araya geldi.

Nevşehir'in tüm İlçelerini ziyaret ederek AK Parti ilçe teşkilatları ile bir araya gelen Milletvekili Aday Adayı İsmail Usta, kendisini tanıtıp, neden milletvekili olmak istediğini ve hedeflerini anlattı. 

Memlekete hizmet etme amacıyla yola çıktıklarının altını çizen AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı İsmail Usta, her platformda Nevşehir'in sesi olacaklarını hizmetlerin Nevşehir ve ilçelerine getirilmesi için çalışacaklarının ifade etti.

İlçe ziyaretlerinde Parti teşkilatı ile bir araya gelen Nevşehir Milletvekili aday adayı İsmail Usta, konuşmasında; "Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sık sık dile getirdiği “Türkiye Yüzyılı Gençlerin Yüzyılıdır” ve “Bize Ömerler lazım” ifadelerinden feyz alarak şehrimize ve ülkemize hizmet etmek için, Nevşehir’imizin ÖMER’i olmak adına bu kutsal yolculuğa çıkmış bulunuyorum.” dedi.

AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı İsmail Usta, "Bölgemizin ihtiyaçlarını ve sorunlarını bilen, bu bölgeden ekmek yiyen ve bu bölgenin havasını soluyan bir genç olarak; dinamik bir şekilde, gelecek vizyonu ile büyüklerimizin tecrübe ve destekleriyle Nevşehir için zaman mefhumu gözetmeksizin çalışmak için aday adayıyım.

“Bize Ömer’ler lazım” diyen Sayın Cumhurbaşkanımın çağrısını emir telakki ettiğim için aday adayıyım.

Yalnız ülkemize değil Dünya ülkelerine umut olmuş liderim ile aynı safta durduğumu, her zaman yanında olduğumu ve yanında olacağımı göstermek için aday adayıyım.

Elleri nasır tutmuş işçimizin,  memleket insanıma hizmet eden memurlarımızın, alın terleri akıtarak köyünde tarım yapan köylülerimizin temsilcisi ve Ankara’daki kapısı olmak için aday adayım.

Bu duygu ve düşüncelerle 28. Dönem milletvekilliği için aday adaylığımı açıklıyor destek ve dualarınızı bekliyorum.

Demokrasi bayramımız kutlu olsun Mevlam yar ve yardımcımız olsun.

Çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda bizleri yalnız bırakmayan bütün Ak Parti ailesine ve dostlarımıza teşriflerinden dolayı teşekkür ediyor saygılar sunuyorum."

Bu duygu ve düşüncelerle 28. Dönem milletvekilliği için aday adaylığımı açıklıyor destek ve dualarınızı bekliyorum.

Demokrasi bayramımız kutlu olsun Mevlam yar ve yardımcımız olsun. Çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda bizleri yalnız bırakmayan bütün Ak Parti ailesine ve dostlarımıza teşriflerinden dolayı teşekkür ediyor saygılar sunuyorum." dedi.